Menu

PRESSEMEDDELELSE

image
06. oktober 2022 kl. 08:11
Odder IGF og hummel fornyer aftale
PRESSEMEDDELELSE
- Odder IGF Fodbold har indgået en ny samarbejdsaftale med Intersport Odder og hummel vedrørende klubbens anvendelse af sportsbeklædning, bolde og øvrige artikler.
Aftalen er en 4-årig aftale og en forlængelse af den tidligere aftale og dermed en bekræftelse på at både Intersport Odder og hummel fortsætter som sponsorer og samhandelspartnere for Odder IGF Fodbold.
Odder IGF Fodbold
- ”Vi har i Odder IGF Fodbold været glade for det samarbejde vi har med Intersport Odder. Det er altid dejligt at en lokal aktør og erhvervsdrivende støtter op om vores klub, men lige når det kommer til den her slags aftaler, er det vigtigste parameter jo den service og de muligheder en samarbejdsaftale giver klubben og medlemmerne.
- Her har Intersport Odder og hummel været lydhøre overfor de løsninger vi gerne så indarbejdet i en aftale, så vi i endnu større udstrækning kan give vores medlemmer nogle interessante tilbud. Så vi glæder os meget til rigtig at komme i gang med den nye aftale og til fortsættelsen af et stærkt samarbejde med Intersport Odder og hummel” udtaler Mick Kjær, formand for Odder IGF Fodbold.
Intersport Odder
- ”Odder IGF Fodbold er en af kommunes største foreninger, så klubben når ud til både forældre, bedsteforældre m.v. via de mange aktive medlemmer. Det er naturligvis vigtigt for Intersport Odder, som den lokale sportsbutik at støtte op om det lokale foreningsliv og da specielt når der er tale om en forening, der betyder så meget for så mange.
- Vi har været sponsor og partner med klubben i mange år og vi glæder os til, med den nye aftale, at fortsætte udviklingen af det samarbejde. Tiderne ændrer sig hele tiden og vi skal være omstillingsparate, derfor hilser vi også ønskerne fra klubben velkommen, så vi kan være med til at tegne den fremtid klubben og medlemmerne kigger ind i.
- Vi håber at de tilbud vi kan lave sammen med klubben, kan komme mange til gode og at vi den vej rundt fortsat gør opmærksom på den sammenhæng der er mellem lokale butikker og foreninger, så vi gør vores til at dette bevares” siger Danni Frederiksen, indehaver af Intersport Odder.
hummel
- ”Vi er meget glade for igen at være en del af aftalen med Odder IGF Fodbold og Intersport Odder.
- Vi har vægtet denne aftale rigtig højt, da Odder IGF Fodbold er en utrolig attraktiv klub på alle områder. Klubben, Intersport Odder og hummel er et perfekt match og vi er stolte af at være del af denne aftale de kommende fire år.
- Odder IGF Fodbold har en størrelse, der gør at vores brand, med denne aftale, når ud til rigtig mange mennesker. Så vi ser frem til fortsat at iklæde klubbens hold og medlemmer, fodbold og fritidstøj fra hummel” afslutter Ersin Cakir, Team sport Account Manager for hummel.
Læs mere HER
Luk