Menu

Pigepjat og masser af fodbold

image
29. marts 2023 kl. 08:00
U11-12 Pigerne hyggede igennem til Hummel Cup 2023
NOGEN GANGE ER RESULTATERNE IKKE DET VIGTIGSTE
- Og lige præcis sådan var det, da Odder IGFs seje U11-12 piger tog afsted til HUMMEL CUP i Horsens.
FULD OPBAKNING & OPPAKNING
- "Vi kom afsted med 18 spillere og 4 trænere", fortæller Klaus Udbye Agesen.
- "Fredag kl 15:00 var det afgang fra Spektrum til Bankagerskolen, hvor vi skulle indkvarteres hele weekenden. Pigerne havde selvfølgelig glædet sig i lang tid til at sove sammen med hygge, pjat og selvfølgelig en masse fodbold", forsætter Klaus.
VEJRET VAR IKKE I RYGGEN
- Sammenhold med fnis og grin var substansen fra starten blandt de 18 Odderpiger, - og det holdt sin prøve, for vejret var slet ikke medspiller.
- "Vejrguderne var slet ikke med", beretter Klaus Agesen. Vi fik udfordringen på beklædning for fredag, hvor vi skulle spille første kamp, var der en kraftig blæst - ja nærmest storm", fortæller træneren.
- "Regn og blæst fik vi nok af hele lørdag. Samme vejr søndag, dog suppleret med en lille strejf af sol", smiler Klaus Agesen.
KÆMPE SEJR
- Man kunne måske forvente, at piger i 11-12 års alderen slet ikke er til modgang med blæst og regn. Men det holdt ikke!
- For humøret var højt hos alle til kampene og udenfor banen. De gav den fuldt gas i kampene, og selvom pigerne ikke vandt alle kampe, vandt sammenholdet en kæmpe sejr!
Træner Klaus Agesen var fuldt ud tilfreds med indsatsen og helheden i øvrigt. Han sagde.:
- "Selvfølgelig er der nogle områder vi skal hjem og arbejde med. Men vi er tilfredse med indsatsen på fodboldbanen efter de fire kampe".
UDENFOR STREGERNE
- Det var en fornøjelse at se pigerne nyde hinandens selskab.
- " Jeg vil gå så langt at kalde det unikt", sagde Klaus med et kæmpe smil".
- " Altså, det sociale aspekt ved at være på tur kan slet ikke undervurderes. At der så blev konsumeret rigelige mængder af slik, chips og andet guf, hører jo bare til når vi skal hygge", understreger træneren.
Klaus Udbye Agesen tager sig i at grine. For pigerne kendte jo den rette formel til at løse op for sækken med guf. For som de sagde.:
- " Vi skal jo have en masse energi, når vi skal løbe så meget på banen", og det er jo så sandt!
BOTTOM LINE
- Fodboldfællesskabet kan noget ganske særligt, og tilbyder de unge noget helt specielt!
- Det er et glimrende udstillingsvindue for sporten, kammeratskabet og forstå det, at være mange sammen på "lejr".
- "Vi håber at flere vil begynde at gå til fodbold i Odder. Forårssæsonen starter op efter påskeferien og vi trænere og ledere står klar med åbne arme. Klar til at hilse nye spillere velkommen hos Odder IGF".
- Og jo. Det blev en særlig-herlig weekend og succes fra fredag til søndag op af dagen hvor vi var hjemme igen", slutter en særlig-tilfreds træner for U12 pigerne i Odder.
SPIL BOLD & FÅ VENNER
- Et kig på video'en her LINK viser, at det som træneren siger og udtrykker, holder vand 100%.
- En 3 minutters video med glade piger og viser sammenhold (du kan slet ikke lade vær' at smile ), udstråler, - at alle har det godt sammen og værner om hinanden.
- Har du, eller dine børn lyst til at blive en del af fællesskabet, gå ind på vores hjemmeside odderfodbold.dk og finde din årgang.
- Du er også velkommen til at ringe, skrive eller maile.
Vi er klar til at modtage dig hos Odder IGF Fodbold.
af
ODDER FODBOLD MEDIA
via Klaus Udbye Agesen
oigf-presse@privatsport.dk
Ansvarlig.: Morten Toft
Luk