Menu

JULEBAG MED SPONSORERNE

image Henrik Kjælulff Bagermester med lang OIGF Fodbold juletradition
MT oigf-presse@sport.dk
29. november 2018 kl. 12:09
Så blev det atter Jul med ODDER IGF FODBOLD

 

"JULE-BAGEREN" ER LANDET PÅ RÅDHUSGADE
- og det var igen tid til den helt store jule- småkage-bagning, da Odder IGF Fodbold og "BYENS BAGER" havde inviteret sponsorer og andet godtfolk til en glad bageaften i "Guldbagerens Bageri".

BYENS BAGER
Nu ved vi jo godt, at det ikke mere hedder Guldbageren i Odder, men slet og ret "Byens Bager". 
Men en lille hurtig forbrugerundersøgelse i byen titulerer stadig byens bedste bager som "Guldbageren".
Navnet "Guldbageren" lyser da også stadig op over de store ovne i bageriet.
"Det er helt OK med mig" siger bagermester Henrik Kjærulff med et smil, der sammen med Odder IGF Fodbolds sponsorchef Ove Frederiksen er primus motor for det populære event!

"Byens bager" følges af næsten 2500 mennesker på facebook, og interessen stikker da helt af, når vi har konkurrencer på vores side, siger "Guldbageren"!
"Byens Bager" og Henrik KJærulff støtter godt op omkring den lokale fodboldklub, hvor han f.eks. i en lang årrække har leveret wienerstænger til det lokale fodboldpublikum, når divisionsholdet, GRATIS vel at mærke.
Ja, og hvor i Danmark kan man lige få gratis wienerbrød i pausen, spørger Ove Frederiksen.

VELLYKKET ARRANGEMENT
Som sædvanlig var de fremmødte i jule-småkage-humør, da der af jule-hjertes lyst blev produceret alt fra brunkager, vaniljekranse over jødekager til finsk brød!
Det var 19.år med julebag hos den populære bager, og altid i 2 hold.
Denne onsdag aften var godt 25 mødt frem til juleforberedelserne, og i mandags var der 27 i bageriet. 
Sammen med de faglærte bagere og mester selv, producerede alle virkelig finurlige og rustikke vaniljekranse ud af sprøjtekanonerne, og i alle tænkelige og utænkelige former!
APROPOS sprøjtekanoner, forsøgte en af sponsorerne, Peder Skipper sig for nogle år siden med en fugepistol som "kransepistol". 
Hvordan det gik, må man spørge Skipperen selv. 
Det er en af de mange anekdoter der er opstået over de 19 år, og som er til moro og grin hvert år blandt de lokale hjemme-bagere på denne hyggelige aften.

SPONSORCHEFEN BAGER OGSÅ !?
- Selv Hr sponsorchef Ove Frederiksen har gang i trylle-dejen. 
I storform med hyggelig pleje af sin mange loyale sponsorer, bliver der snakket og grinet med f.eks. Per Nonbye fra NONBYE, Peter Rasmussen fra PRO BILER og mange andre af aftenens deltagere. Det blev angiveligt til 6 plader med juleguf til fruen og børnebørnene, fra sponsorchefens hånd.

Ja, vi har ikke rekord iaften - men vi er tæt på, sagde Ove Frederiksen. 
Vi har faktisk været over 40 i bageriet på en aften, og så er der altså tryk på ovnene.
Da det store lotterie traditionen tro gik i gang, blev der købt lodder en mas, og her var der fine præmier fra nogle af byens forretninger og virksomheder.
Bagermesteren selv var opråber, og traditionen tro blev de opråbte numre fulgt godt på vej af holdleder Jan Rosendal med en velplaceret bemærkning.
Og der blev udsolgt, smilte sponsorchefen tilfreds.

Mens november-regnen tog til udenfor, blev kagedåser af alle tænkelig og utænkelige former fyldt med egen-bag i det lune bageri. 
Mon ikke der er lagt i ovnen i 2019 når der er jubilæum med 20 år på "bagen" med det traditionelle tiltag, med julebageri hos "Guldbageren" - Byens bedste bager, "Byens Bager" ..

Kært barn har  ..........

se flere billeder fra arrangementet HER

ODDER IGF FODBOLD PRESSE & KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
Morten T

Luk