Menu

ODDER IGF BRØD MILEPÆL

image Træner Mark Knudsen får den obligatoriske lufttur!
Morten Toft
05. november 2018 kl. 17:13
Formanden stolt og glad, se formanden sætte ord på oprykningen


KLUBREKORD
Rekorder er ikke noget man bare noget man tryller frem hver dag!
I fodboldverdens verden sker det faktisk sjældent, at gamle, og traditionsrige klubber sætter nye milepæle og kan sætte nye Rekord-pokaler i skabet.

Ikke desto mindre var det lige præcis hvad der skete lørdag eftermiddag, hvor Odder unge Serie 2 hold, for første gang i klubbens snart 120-årige historie lykkedes med at bryde grænsen, og sætte nye rekord for Odder IGF Fodbold.

FOR FØRSTE GANG I SERIE 1.
For mens klubbens 1.hold spiller i 2.division, har det unge 2.hold eller divisions-reserverne, aldrig været højere placeret end Serie 2.
På smukkeste vis har holdet væltet en rekord-pæl, og kan sætte nye mål efter en flot 2-1 sejr i Brædstrup, og puljesejr i serie 2.
En hård kamp mod en dygtig modstander endte ud til "De Blå's" fordel, og vinder således Serie 2 kredsen på fornemmeste vis.

FORMAND STOLT
For formand Peter Lindberg Christensen er det lidt af et mål der lykkedes.
Peter Lindberg der har beklædt formandposten i mere end 2 årti, og med oprykningen gik et af de store ønsker for fodbold i Odder i opfyldelse!
Peter Lindberg Christensen siger.:

"Først og fremmest skal alle spillerne og hele teamet omkring klubbens andethold, som i sæsonens sidste kamp i S2 i Brædstrup sikrede en oprykning til S1, have et rigtigt stort tillykke.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været et stort mål for klubben i mange år, og der har været flere sæsoner i træk, hvor vi har været tæt på at indfri dette store mål - så vi er rigtig glade for, at det endelig er lykkedes, siger Peter Lindberg.

Glædeligt er det også for klubben at kunne konstatere, at holdet primært består af unge spillere, som har udviklet sig gennem klubbens egne U16/U17 og U19 hold, og dermed også er en indirekte belønning til det store arbejde, som klubbens ungdomsafdeling år efter år leverer, fortsætter formanden.

Set i et historisk perspektiv er det samtidig også en rigtig flot præstation, da klubbens andethold aldrig tidligere har spillet i S1, så det kan vi alle godt bryste os lidt af.
Nu bliver det spændende at se, hvorledes den unge trup til foråret 2019 vil klare udfordringen i S1
Men der har vi alle nu en stor tro på, at den udfordring kan de godt klare - især ikke mindst set i lyset af, at der har været utrolig mange skader på 1.- og 2. holdet her i efteråret, samt at der står mere end 40 U19 spillere og tripper i kulissen.", slutter Peter Lindberg.

SE SAMMENDRAG
Vores Kommunikationsafdeling fulgte holdet hele dagen, fra morgen til badetid.
Se hele vores sammendrag her.:

Tryk her.: SAMMENDRAG

Spillerne træner et par uger mene, inden holdet og hele afdelingen går på en velfortjent juleferie.
En kamp venter på lørdag, hvor Odder IGF Fodbold tager imod nedrykkerne fra 1.division, Skive IK.
Se optakt på vores facebookside fredag!
ODDER IGF FODBOLD PRESSE & KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.fk
MT
Luk