Menu

JEG TØR NÆSTEN IKKE SIGE DET

image Mikkel Frandsen
15. oktober 2023 kl. 11:49
Interview med succestræner for Serie 3, Mikkel Frandsen
"JEG ER JO LIDT BANGE FOR AT SIGE DET HØJT"
- Inden kampen "taler Mikkel Frandsen ud"
SERIE 3 - søndag klokken 12:00
Østbirk vs Odder IGF
- Som skrevet andetsteds, - er der lagt op til en vild fodboldsøndag - yderst spændende kampe om tre points, når Østbirk IF her til middag tager imod Odder IGF - og Jyllandsserien spiller i Holstebro!
- I Østbirk Man skal man ikke lade sig narre af, at det er top mod bund.
- Begge hold har så fin en formkurve, at det neutral set godt kan være svært at udnævne en favorit - en vinder på forhånd!?
FRANDSEN & SLYNGBORG
- OG, - det ligner en taktisk genistreg fra sportschef Peder Frandsen, at Sportschefen fandt trænerteamet Frandsen/Slyngborg frem til at styre et Serie 3 holdet i denne sæson, et hold - der ret beset, tit kan komme i klemme mellem eliten og de lavere hold. Ingen, eller få havde forventninger!
- Den opgave har trænerteamet Frandsen og Slyngborg løst med bravur inden dagens kamp der kan gøre holdet til vinder af Serie 3.
- For Mikkel Frandsens vedkommende med en væsentlig historisk succesrate sæsonerne forud.....
- Før dagens kamp fangede vi Mikkel Frandsen til en snak om Serie 3 fodbolden hos Danmarks Største Landsby, Odder, - og de tanker han gør sig om holdet og ikke mindst, sig selv!
YDMYG FRANDE-MAND
- Det var selvfølgelig nærliggende at bide lidt til Mikkel Frandsen og høre Mikkels egen udlægning af sæsonen så langt!
Og det er en sympatisk og venlig mand jeg møder til dagens ordveksling.
? - En stor sæson - ja nærmest sensationel mener nogle - kan kulminere idag!
- Kan du sætte ord på, dels sæsonen indtil nu - dels din sæson som træner?
- "Sæsonen indtil nu har været glimrende. Vi kom uheldigt fra start. Det kan være svært efter en kort opstart pga sommerferie, smukfest osv. Men det burde ikke være en undskyldning, da det samme gør sig gældende for vores modstandere", indleder Mikkel Frandsen.
- "Vi taber de første 2 kampe. Siden har vi vundet de resterende kampe, undtagen en enkelt kamp mod Skanderborg (1-1), det er vel sådan okay?"
- "Jeg har jo stået i spidsen for holdet en del sæsoner nu. Den første sæson rykkede vi op fra serie 4 til serie 3.
Efterfølgende har vi været i Playoff 2 gange til serie 2" lyder det fra den succestræner som Mikkel faktisk er hos Odder IGF..
DER STÅR EN FRANDSEN BAG (næsten) ALT
- Indover fik jeg også hold i en anden Frandsen, vores sportschef Peder Frandsen.
Peder er også er "formand" for serieholdene ned i rækkerne. Her havner vi midti hos tredjeholdet!
? - Jeg måtte selvfølgelig vide, hvad det betyder for Peder Frandsen, at Mikkel Frandsen gør det så godt, at Odder for første gang nogensinde kan få sit tredje bedste hold op i Serie 2?
- " Uanset afslutningen på sæsonen, har de gjort det langt over forventning, udtrykker sportschefen Frandsen. Mikkel Frandsen og Søren Slyngborg har virkelig fået sat skik på tropperne. - Jeg håber af hele mit hjerte at det lykkes for dem med endnu et godt resultat i dag", siger Peder Frandsen!
? - Mikkel Frandsen har jo præsteret over flere sæsoner, hvad siger du til det?
- " Jamen, Mikkel er en coming man som cheftræner, ingen tvivl om det. Han har skelet lidt til hvad der foregår på Danmarksserien og suget til sig. Det har han så overført til sit eget hold. Altid velforberedt og struktureret i sit arbejde med holdet. Kun ros herfra" understreger Sportschef Peder Frandsen.
? - Jeg måtte selvfølgelig lige spørge ind til, om sportschefen skal slappe af på sofaneseren idag?
- " Nej uha. Jeg skal til Østbirk at se Serie 3, - og så tager jeg ud og ser Serie 4 bagefter, griner Peder Frandsen!
DET SUMMER I KORRIDOERNE
- I omklædningsrummene og på banen summer det af erkendelse for Mikkel Frandsens arbejde. Ligemeget hvem man spørger, er det med tommelen opad!
- Det kunne være spændende at høre Mikkels egen forklaring på, hvad det er for et fundament der har skabt den succes der er ligefor, og måske kulminerer klokken 12:00 i dag?
? - Anyway - hvorfor er vi nummer et lige nu?
- " Jamen, det er lige til. Hele succesen er skabt af spillerne!! Om vi rykker op eller ej, så er holdet rykket sig meget denne sæson", lyder det skarpt og konkret fra Mikkel Frandsen, han fortsætter.:
- " Vi har sammen skabt en godt træningskultur/miljø. Jeg forlanger utroligt meget af holdet, og de kan gøre det samme af mig.
- Fællesskabet på holdet er det fedeste. Men det er ikke kun på holdet, det er sørme i hele klubben set fra mine øjne.
- Jeg har altid spillet i Odder, og nu været træner en del år. Både i ungdommen, og de seneste år som senior træner", lyder de velvalgte ord fra træneren!
DAGENS KAMP
- Vi skal selvfølgelig også drøfte dagens udfordring i Østbirk
? - Hvad bliver det for en kamp og HVIS vi vinder, hvad skal der så ske?
- " Det bliver en hård kamp tror jeg. Østbirk er godt spillende for tiden, og har drillet os før. Senest vandt vi 2-1. Hvor vi godt presset ned de sidste 20-25 min".
- " Jeg vil helst ikke udtale mig omkring om hvad der skal ske hvis vi vinder - vi har jo 2 kampe tilbage. Jeg går ind med samme mentalitet som jeg altid gør. Jeg spiller altid for at vinde.
- Der er et kæmpe pres på spillerne, når man pludselig står og kan afgøre “skæbnen”. Jeg tror sgu på dem" lyder det fra Mikkel Frandsen.
FRANDSEN OG FREMTIDEN
Mikkel - hvordan kan vi flette overskriften her sammen?
- Jeg mener, hvordan lyder Serie 2 og Mikkel Frandsen i samme sætning?
- " Ha ha - Jeg synes da, det lyder helt perfekt! Det hold fortjener at komme en række op, mener Frandsen, og man kan høre, at det kommer uselvisk lige fra hjertet fra Mikkel!
Jeg kan godt mærke, at Mikkel er påvirket af situationen og de første nerver har meldt sig med få timer til kampen.
Mikkel tager en dyb indånding, tænker lidt og siger så.:
- " Igen, - holdets succes skabes på mange forskellige parameter.
Godt træningsmiljø, fælleskab, og så forlanger spillerne noget af hinanden.
- Jeg er så pisse stolt af holdet! Får vi en oprykning, så vil mene det er fortjent. Er vi uheldige, og det glipper. Jamen - så er der mange ting at tage med til næste sæson. Vi kigger fremad" resonerer træneren.
JEG TØR IKKE TRO DET - DET ER ALTSÅ STORT
- "Igen jeg tør ikke håbe/tro på det endnu Toft. Det er stort for mig det her"!
- "Jeg tror på holdet, og synes vi klar til det. Men alt kan ske i fodbold, men det ved du jo selv", lyder det pludselig alvorligt fra træner Frandsen.
? Men Far (Brian Frandsen) støtter dig vel?
- Ha ha, ja - Senior Frandsen følger trofast med. Han kommer sågar med en masse råd - far's mange års erfaring kan man jo ikke tage fra ham.
Han havde jo en dygtig træner i Saxild IF i sin tid, ikke ......! ! !
Vi er ved at nå slutningen på dette lille interview.
- Jeg har fået oplevelsen af et varmt og dejligt menneske.
- En træner der er der står inde for sit hold.
- En cheftræner, der sammen med Søren Slyngborg - er taktisk og teknisk er klar på større opgaver og en tur i Serie 2, hvis vi er dygtige nok i dag. Det tror jeg de er!
- Redaktionen følger selvfølgelig op på kampen.
MIKKELS EGNE ORD
- Når jeg laver interviews, - er det normen, at personer der er holdt op mod udsagn og spørgsmål, - har sin egen lille bredside til at slutte af på!
Sådan er det selvfølgelig også med Mikkel Frandsen!
Mikkel - ordet er dit!
- " ahhh, jaaa hmmm - Jeg tænker der er lidt at lege med det her interview Toft - jeg er jo lidt bange for at sige det højt, hvis du forstår?
- Og, det gør jeg selvfølgelig. Jeg kender situationen - så Mikkel får den tid der skal til!
Mikkel tager lidt betænkningstid og siger så.:
- " Men okay - så lad mig da sige det lige ud!
- "Jeg tror godt vi kan rykke op - men jeg er også nervøs for at nogle bliver for nervøse eller et eller andet uforudset".
- "Jeg tager en masse billeder derude hvis det lykkedes. Jeg glæder mig bare helt vildt, og jeg håber bare at vi kan leve op til vores egne forventninger - BOM", slutter Mikkel Frandsen.
Der er kick off, når Bornholmeren slår 12' ....
Billede.:
" Mikkel Frandsen ved godt hvad der skal ske søndag klokken 12:00"
LÆS MERE HER
af
ODDER FODBOLD MEDIA
ansvarlig.: Morten Toft
Luk