Menu

ODDER IGF FÅR NY TRÆNER

image
08. oktober 2021 kl. 12:28
Danmarksserien. Hemmingsen stopper i Odder

Odder IGF Fodbold får ny Danmarksserie træner i 2022*
Carsten Hemmingsen stopper til Nytår

Odders nuværende Danmarksserie træner Carsten Hemmingsen meddelte os for 3 måneder siden, at han overvejede sin fremtid for 2022, da de 264 km 4 gange om ugen med meget trafik var meget krævende for ham.

Vi har i september måned haft nogle drøftelser, hvor vi i fællesskab har erkendt, at det bedste for klubben og Carsten er, at vi finder en ny træner til vort Danmarksserie hold til sæsonen 2022.

Vi vil rette en stor tak til Carsten for en god og stor indsats de sidste 2 år, hvor han har bibragt holdet et langt større vinderinstinkt, og hvor han ud over det har spillet helt unge spillere af egen avl ind på holdet.

Vi har nu fundet Carstens afløser, som vi har ansat for de næste 2 år i Odder IGF Fodbold til at stå i spidsen for vores fortsatte udviklingsprojekt med unge spillere fra egen ungdomsafdeling til at forfølge vort ønske om tilbagevenden til divisions fodbold.

Vort valg er faldet på Kasper Adelfred, som er en kendt og dygtig træner, der har stort kendskab til Danmarksserie fodbold gennem de sidste 4 år som træner for Hedensted IF, hvor de sidste år spillede med om oprykning til 3. division.

Kasper er 37 år og en dedikeret fodboldtræner med A licens, som bruger rigtig meget tid på fodbold, hvor han er vant til at arbejde med helt unge fodboldspillere, som vi jo i Odder IGF har rigtig mange af, da 70% af vore spillere er under 23 år.

Vi byder Kasper velkommen i 2022, hvor han sammen med assistenttræner Nicolai Johansen skal skabe gode resultater sammen med de rutinerede spillere og de unge opkomlinge.

 

Frank Pedersen Sports- og Udviklingschef

Luk