Menu

PEDERSEN STOPPER

image
Odder IGF Bestyrelse.
30. november 2022 kl. 17:11
- Odder uden sports- og udviklingschef
Frank Pedersen stopper som Sports- og Udviklingschef
Med udgangen af 2022, stopper Frank Pedersen som Sports- og Udviklingschef i Odder IGF Fodbold. Frank vendte i 2018 retur til klubben, som han tidligere har været både spiller, træner og Sportschef for.
Han har siden 2018 været med til at sætte mange af de skibe i søen, som tegner klubben i dag. Det gælder både hvad angår de bedste senior hold, men altid med blik for bredden, hvor tilgangen gør at klubben i dag råder over hele 6 herreseniorhold. Derudover har han i sit virke, været en del af den gruppe, som har været med til at beskrive arbejdet i børn- og ungeafdelingen, herunder oprettelse af klubbens Talentcenter – Alle har talent.
Frank har et langt liv med fodbold bag sig, som klubben har nydt godt af, men de erfaringer fortæller jo også lidt om årstallet på dåbsattesten, og Frank har derfor besluttet, at timingen til at give stafetten videre nu er kommet.
”Mit hjerte brænder for Odder IGF Fodbold, og jeg er glad for det samarbejde, jeg har haft med de mange spillere, trænere og frivillige, men alt godt kommer til en ende, og timingen er rigtig for mig nu.” udtaler Frank Pedersen og fortsætter: ”Der er mange pile, som peger i den rigtige retning for klubben, både på seniorplan, men så sandelig også blandt vore børn og unge, og jeg vil glæde mig til at følge klubben fra sidelinjen, som tilskuer og morfar, da mine børnebørn jo spiller fodbold i klubben”
Mick Kjær, formand for Odder IGF Fodbold tilføjer: ”Det er store sko, vi nu skal udfylde. Frank har arbejdet i døgndrift for vores klub, så vi må sige farvel til både mange timer og rigtig meget erfaring. Heldigvis har Frank jo på bedste vis, indviet vi andre i klubben i arbejdet, og Frank har bl.a. været rigtig dygtig til at få sat tingene i system, så overleveringen og opgaverne er til at gå til, om end omfanget er stort.
På det mere personlige plan, bliver han endnu sværere at erstatte, og Frank er vellidt af høj og lav i klubben, men er vi helt i tvivl om noget, er han jo ikke længere væk, end vi kan få et godt råd. Vi vil gerne fra klubben sende en stor tak til Frank, for det kæmpe arbejde han har ydet for Odder IGF Fodbold, og det aftryk han har sat på vores klub”
En af de opgaver der nu foreligger for klubbens Sportsudvalg er at finde en ny til at stå i spidsen for den rolle, som Frank har haft i klubben. Indtil der sættes navn på dette, vil Mick Kjær varetage jobbet og fordele opgaverne ud på de relevante hænder.
/Bestyrelsen
Luk