Menu

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

image
22. december 2020 kl. 20:00
Odder IGF Fodbold ønsker alle medlemmer, trænere og ledere en rigtig glædelig jul samt et godt nytår

Kære alle frivillige og medlemmer i Odder IGF Fodbold

Med et på alle områder meget mærkeligt fodboldår i bakspejlet vil jeg på vegne af bestyrelsen for Odder IGF Fodbold ønske alle medlemmer, trænere og ledere en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Det har aldrig været mere på sin plads at sige tak for indsatsen og sende en varm julehilsen til jer alle end netop i disse dage. For ganske vist yder alle frivillige i Odder IGF Fodbold hvert år en fantastisk indsats til gavn for en masse fodboldspillere, både børn og voksne. Men vilkårene i 2020 har været så ekstreme grundet corona-krisen, at det på enhver tænkelig måde har været ekstra krævende og frustrerende at være frivillig leder.

Siden marts har Odder IGF Fodbold været sendt ud på en uforudsigelig rutsjebanetur med både ned- og opture som følge af skiftende restriktioner, masser af nye regler og begrænsninger, protokoller, usikkerhed og utryghed og endda corona-smitte i medlemskredsen. Senest har nye vanskelige forhold sænket sig over os, og det er svært at sige, hvornår vi præcis kan se frem til bedre og mere normale vilkår, men der er heldigvis håb forude.

En klub som vores er meget afhængige af vore sponsorer, og jeg vil derfor især i disse corona-tider også gerne benytte lejligheden til at takke for den støtte og det samarbejde, som vi har med byens erhvervsliv. Den store støtte er nemlig nødvendig, og giver samtidig klubben mulighed for, at vi fortsat kan udvikle klubben samt fastholde klubbens nuværende store aktivitetsniveau.

Jeg vil slutte af med at takke alle for indsatsen i 2020, og så håber jeg selvfølgelig også, at vi alle mødes med nye kræfter til en forhåbentlig mere normal  og god sæson i 2021.

Glædelig jul og godt nytår!

Med venlig hilsen

Odder IGF Fodbold – Formand

Peter Lindberg Christensen.