Menu

VI SPRÆNGER ALLE REKORDER!

image
Børn & Ungdom
22. maj 2023 kl. 21:15
Årets klubtur for Børn og Ungdom
Rundt i byens skoler og på klubbens baner mærker man energien af noget stort under opsejling. Forventninger og gejst er ved at bygge op til en af årets store fodboldbegivenheder - Årets fælles klubtur for piger og drenge, U9 til U15 i børn og ungdom. I pinsen drager vi afsted på stævnetur til til North Sea Football Cup 2023 i Ringkøbing.

Kæmpe succes og ny rekord

Årets klubtur sprænger alle rekorder. I år tager vi afsted med hele 20 hold! Med 200 spillere og op mod 40 trænere fra Odder IGF Fodbold bliver det et brag af en klubtur. Ambitionerne er store. Vi dyrker fællesskabet og har tid til at være sammen; hygge med venner og veninder og dyrke de sociale bånd. Sportsligt satser vi selvfølgelig også. Selvom både sejre og nederlag er lærrerige, satser vi på at hjembringe endnu flere pokal i år. De seneste år er det blevet til en flot pokalhøst og mon ikke vi spiller os til endnu mere sølvtøj i år? Vi prøver...

Fodbold og fællesskab

Under stævnet er der lagt op til sportslige udfoldelser i kombination med fælleskaber fyldt med sjov og underholdning for alle vores piger og drenge i blåt. Det er således både det sportslige såvel som fællesskabet og samvær som dyrkes. Hygge og samvær får et ordentlig skud energi, når historier deles på busturen, maden indtages i spisesalen sammen med hele holdet, mens kortspil og fodboldens momenter deles i fortættet atmosfære i de mange klasseværelser på kryds og tværs af hold.

Det stærkeste hold er SAMMENHOLD

I år sætter vi ekstra fokus på fællesskab og sammenhold. Vi frabeder os derfor mobiltelefoner på turen. Vi er afsted for at styrke det sociale sammenhold. Vi opfordrer i stedet spillerne til at medbringe underholdning til fritid og busturene - f.eks. kortspil, terninger og andre former spil. Der er ikke behov for telefoner, tablets o.l., når først hyggen bredder sig. Vi glæder os vanvittig meget til at komme afsted og få en masse fælles oplevelser på dette års klubtur.

North Sea Football Cup

Stævnet i Ringkøbing er et hyggeligt breddestævne, hvor alle deltagere kan være med. Klubbens U9 til U15 piger og drenge er med på turen. Der er fokus på god matchning imellem de deltagende hold. I alle rækker spilles indledende puljekampe, hvor mange af vores hold skal i kamp allerede fredag aften. Lørdag bliver en intensiv dag med tre til fire kampe for flere af vores hold. Søndag afsluttes stævnet med slutspil og medaljekampe. For vores yngste, U9 og U10-deltagere afvikles hele stævnet som éndagsstævner, hvor U10 spiller lørdag og U9 spiller søndag.

Under hele stævnet er der mulighed for at brilliere med bolden. Der er mulighed for at udfolde sine evner i alt fra leg i hoppeborgen over fodboldspil på den oppustelig fodboldbane og brilliering med Messi-skills på pannabanen.

Fredag aften byder DS-op til dans og lørdag er der fest

Fredag aften kl. 20.00 på Green Arena spiller Ringkøbing IF og Odder IGF kvalifikationskamp i oprykningsspillet til 3. division. Vi støtter og skaber selvfølgelig stemning her, som ved alle vores andre kampe. Forberedelserne er godt i gang, når der i ugens løb bliver afholdt workshop og fremstillet fan-bannere for alle klubbens spillere.

Medrejsende fans

Som ved ethvert stort stævne er der mulighed for at medrejsende fans kan følge stævne og kampe på nært hold. Alle er velkomne. Der er mulighed for at tage del i begivenhederne på eventpladsen og overnatning på familiecampingen, som ligger lige ved stævnepladsen. Der vil være musik i dagens løb og om aftenen udfoldes eventpladsens aftendisko for alle spillerne.

Hvis man ønsker at tage afsked eller tage i mod vores lokale helte, så rejser vi med alle vores hold i busser fra Spektrum Odder på fredag.

Fakta

Mødested: Spektrum Odder
Afgang: fredag d. 26/5 kl. 15:30
Forventet hjemkomst: søndag d. 28/5 ca. kl. 17:30 - 18:00

Via linket her: REJSEINFO: Odder IGF Stævnetur 2023 kan deltagerne finde praktiske informationer om stævnet, pakkeliste og info til opbakning og mulighed for overnatning på forældrecamping.

Hør mere om stævneturen i 2022 i videoen her.

Vi glæder os vanvittig meget til at komme afsted.
#ViErOdder
Odder IGF Fodbold

Luk