Menu

ODDER HENTER BØRNEUDVIKLINGSTRÆNER HOS AC HORSENS

image Simon Aaes Sørensen
Odder IGF Fodbold
02. februar 2022 kl. 12:10
Odder IGF Fodbold styrker børnefodbolden

NY
BØRNEUDVIKLINGSTRÆNER HOS ODDER IGF FODBOLD
- Det er med stor glæde vi kan fortælle, at Odder IGF Fodbold startende 1. februar har indgået en aftale med Simon Aaes Sørensen, som tilknyttes klubben som Børneudviklingstræner.
 
TALENTCENTER
Simons udgangspunkt vil være i Talentcenter – "Alle har talent", hvorfra han skal være tovholder på træner og spiller udvikling i vores børneårgange.
”Tanken i vores talentcenter, hvor vi gerne vil sikre at vores trænere, herunder forældretrænere, er klædt ordentlig på og har den nødvendige sparring og hjælp, kræver at vi tilvejebringer netop de kompetencer som dem Simon kommer med.
Dette vil bidrage positivt til udviklingen af vores fodboldtilbud for vores mange piger og drenge, det gælder både dem der spiller fodbold på grund af det sociale og dem som spiller for ”komme på landsholdet”. Vi er derfor glade for at vi har kunnet lande en aftale med Simon og at han samtidig har en fast rolle hos vores samarbejdsklub AC Horsens, hvor også vores Talentcenterchef Sebastian Kattrup har sin daglige gang, gør bare dette endnu stærkere”. Udtaler Mick Kjær, formand for Odder IGF Fodbold.
 
HJØRNESTEN
- Steffen Buck Hansen, som er børneansvarlig (U5-U12) i Børn og Unge udvalget uddyber: ”Rollen som Børneudviklingstræner er en hjørnesten i det arbejde vi har igangsat i vores Talentcenter.
Simon har både de fodboldfaglige kundskaber, samt erfaring med arbejdet med denne aldersgruppe, som gør at vi kan flytte vores fodboldtilbud i den retning vi ønsker.
Simon får sin gang på banerne og vil være i klubben 2-3 gange ugentlig, så vi får altså en Børneudviklingstræner, som bliver en del af det der foregår på banerne og dermed kan bringe sin erfaring, viden og kompetence ind i det daglige tilbud – til gavn for vores trænere og dermed de børn som spiller fodbold i vores klub”.
 
JEG ER MOTIVERET
- Simon Aaes Sørensen er ansat i AC Horsens, her er han lige nu øverste ansvarlig for U15 Ligaholdet. Derudover har Simon været tilknyttet AC Horsens groundcollege.
Simon siger selv om sin nye rolle:
”Jeg glæder mig til at komme i gang og er meget motiveret over denne rolle, hvor jeg skal medvirke til at udvikle Odder IGF Fodbolds børnefodbold. Tankerne bag talentcenteret, passer perfekt til mit syn på børn og børnefodbold og jeg ser frem til at mødes med børnene og trænerne, hvad enten det er unge trænere som selv spiller fodbold eller forældretrænere, som prøver kræfter med trænergerningen. Udviklingen af dem og spillerne tiltaler mig meget og er grunden til jeg har takket ja til jobbet som Børneudviklingstræner i Odder IGF Fodbold”
 
Vi håber i alle vil tage godt imod Simon Aaes Sørensen, vores nye Børneudviklingstræner.
 
PRESSE INFO FRA ODDER IGF FODBOLD
oigf-presse@sport.dk
Luk