Menu

Klubturen sprænger alle rekorder

image
Børn & Ungdom
15. maj 2024 kl. 21:47
Vores piger og drenge tager på pokaljagt i pinsesolen

På klubbens baner og rundt på byens skoler mærker man spændingen stige og forventninger, der bygger op til en af årets helt store fodboldbegivenheder: Årets klubtur for store børn og ungdom.

I pinsen tager vi på pokaljagt til North Sea Football Cup 2024 i Ringkøbing. Vi satser på at vinde en masse pokaler. Et er dog sikkert! Sammen skaber vi minder, der danser og skinner så klart som pinsesolen!

Deltagerrekord giver blod på tanden til pokaljagten

Med 275 spillere og trænere fra Odder IGF Fodbold sætter vi vores præg på stævnet og omdanner det til én stor, blå klubfest. Klubturen er efterhånden en fast tradition i Odder IGF Fodbold. For fjerde år i træk sætter vi ny deltagerrekord. I år deltager vi med hele 21 hold.

Ambitionerne er store. Vi dyrker fællesskabet og har tid til at være sammen; hygge med venner og veninder og dyrke de sociale bånd. Sportsligt satser vi selvfølgelig også. Selvom både sejre og nederlag er lærerige, satser vi på at hjembringe endnu flere pokal i år. De seneste år er det blevet til en flot pokalhøst og mon ikke vi spiller os til endnu mere sølvtøj i år? Vi tager på pokaljagt...

Har man nu lige glemt, hvordan tasken pakkes til stævneturen, så se med her…

Under stævnet er der lagt op til sportslige udfoldelser i kombination med fælleskab fyldt med sjov og underholdning for alle vores piger og drenge i blåt. Det er således både det sportslige såvel som fællesskab og samvær som dyrkes. Hygge og samvær får et ordentlig skud energi, når historier deles på busturen, maden indtages i spisesalen sammen med hele holdet, mens kortspil og fodboldens momenter deles i fortættet atmosfære i de mange klasseværelser på kryds og tværs af hold.

Medrejsende fans og daglige stævneindslag

Som ved ethvert stort stævne er der mulighed for at medrejsende fans kan følge stævnet og kampe på nært hold. Alle er velkomne. Der er mulighed for at tage del i begivenhederne på eventpladsen og overnatning på familiecampingen, som ligger lige ved stævnepladsen.

Har man ikke mulighed for at deltage, så sender ”Lokal update” forskellige indslag om stort og småt fra stævnet. Følg med og se indslag på stævnets facebook-side:

https://www.facebook.com/NorthSeaFootballCup

Hvis man ønsker at tage afsked eller tage imod vores lokale helte, så rejser vi med alle vores hold i busser fra Spektrum Odder på fredag. 

Fakta

Mødested: Spektrum Odder
Afgang: fredag d. 17/5 kl. 15:00
Forventet hjemkomst: søndag d. 19/5 kl. 18:00

Via linket her: Odder IGF Stævnetur NSFC 2024 Rejseinfo kan deltagerne finde praktiske informationer om stævnet, pakkeliste og info til opbakning og mulighed for overnatning på forældrecamping.

Vi glæder os vanvittig meget til at komme afsted.
#ViErOdder
Odder IGF Fodbol

Vi glæder os vanvittig meget til at komme afsted.
#ViErOdder
Odder IGF Fodbold

Luk