Menu

I Odder IGF træner og spiller vi fodbold hele året

image
Steffen Buck-Hansen
13. oktober 2021 kl. 06:00
Vi eeelsker fodbold, sjov og fælleskab

I Odder IGF Fodbold træner og spiller vi fodbold hele året. Vi eeelsker nemli' fodbold. Vores vintertræningsplan træder i kræft fra mandag d. 18. oktober og er gældende frem til åbning af græsbanerne primo april 2022. Der er mange gode fodboldoplevelser i vente og nye spillere er velkomne på banerne.

Vintertræningsplanen er ude og træningstiderne på de enkelte holdsider er under opdatering - Link: Vintertræningsplan 2021/22

Vi udvider med nye ekstratræningstilbud i løbet af efteråret og vinteren. Fra uge 43 er der opstart og mulighed for deltagelse i specialtræning for store børn og ungdom med stor fodboldlyst. Vi har ligeledes opstartet vores specialtræning for målmænd. Mere info om ekstratræningstilbud deles med de enkelte årgange.

Allerede på søndag d. 17. oktober er der en ekstra træningsmulighed for U9 til U13 pige- og drengeårgangene. Vi får besøg af en DBU-instruktør til klubbens træneruddannelse, hvor U9 til U13 pige- og drengeårgangene inviteres til et anderledes, unikt træningspas.

I uge 42, den kommende uge holder flere af klubbens årgange/trin efterårsferie. Ligeledes skruer flere årgange/trin ned for blusset i løbet af december måned og holder juleferie i uge 51 og 52. Orienter jer med trænere og trinledere, hvis I er i tvivl.

Inden juleferien har vi mange vigtige kampe og turneringer at spille. Der er både udendørs vinterturnering såvel som indendørs for de yngste børneårgange. Vi glæder os vanvittigt meget!

Husk vintertræningen er en del af vores to halvårlige kontingentbetalinger. Der opkræves ikke særskilt kontingent for denne periode.

Har I spørgsmål eller feedback er I velkomne til, at tage fat Børne- og ungdomsudvalget.

Sportslige hilsner

Odder IGF Fodbold

Børn- og Ungdom
Steffen Buck-Hansen

#ViErOdder

Luk