Menu

ODDER TRÆNER DEBUTERER I SUPERLIGA'EN

image Sebastian Kattrup
26. juni 2020 kl. 09:37

 

ODDER LEVERER SUPERLIGATRÆNER
- Odder-træner til Superligaklub.

Succes'en er til at få øje på, og nu er den kommet på papir!!
En Odder-træner springer for alvor ud i toppen af dansk ungdomsfodbold på kontrakt, når Sebastian Kattrup starter en ny udfordring i AC Horsens som superliga træner for klubbens U/19 superligahold.

Dermed sætter Sebastian Kattrup en tyk streg under den udvikling han har gennemgået og leveret som træner for først Odder U/19 LIGA 1 hold, og senere oprykninger på stribe for klubbens næstbedste seniorhold, nu i Jyllandsserien. Nu fortsætter karrieren mod nye mål!

HOLDT ØJE
I dag fangede vi "Seb" til en kommentar til den nye udfordring, og det var da også en mærkbar stolt og glad Kattrup der tog imod.
? Først og fremmest stort tillykke med den nye udfordring i AC Horsens, hvordan kom det i stand?
- " De har holdt øje med mig i et stykke tid og har været tilfredse med den udvikling de har set", indleder Sebastian Kattrup.
- "Samtidig kender Anders Madsen (U/19 landstræner og talentchef) mig fra DBU's træneruddannelse, så da jeg fik muligheden slog jeg til".

BLIVER I ODDER
- For Sebastian Kattrup bliver det et stort ønske om at komme på fuld tid som fodboldtræner der nu går i opfyldelse, - en mulighed han får ved siden af sine studier.
? Ny træner i AC Horsens - hvad nu med Odder?
- " Jeg bliver i Odder vil jeg godt slå fast. Det er så heldigt, at jeg skal træne U/19 superliga om formiddagen i Horsens fem gange om ugen, - og kan så træne Odder i Jyllandsserien om aftenen, helt ideelt, tilføjer den nye Superligatræner.

- Min passion for fodbold og trænergerning i særdeleshed giver mig nogle spændende muligheder, hvor jeg bliver en del af et professionelt set-up i et elitemiljø med fuldtidsansatte, - det er vildt udfordrende og spændende, siger Sebastian Kattrup.

RESULTATERNE TALER FOR SIG SELV
- Sebastian Kattrup er meget afholdt i Odder, og resultaterne med U19 Liga 1 og senest oprykninger til Serie 1 og Jyllandsserien taler for sig selv.
For Odder IGF er det en stor fjer i hatten, at vi kan medvirke til at udvikle en superligatræner, der nu skal begå sig på øverste hylde i Superligaen.
- " Jeg har det rigtig godt i Odder, så her bliver jeg foreløbig", tilføjer han.

AMBITIONERNE
- "Hos AC Horsens får jeg mulighed for at vise hvad jeg står for, og udvikle mig på flere områder. Mine ambitioner går klart mod at kunne leve af fodbolden, - leve af trænergerningen", siger Sebastian Kattrup.

I det daglige skal Sebastian Kattrup samarbejde med Kristian Hansen, der er cheftræner for AC Horsens U/19 superliga.

- "Jeg glæder mig selvfølgelig vildt til at møde den nye udfordring, men glemmer ikke at Tobias Brøgger (assistent træner i Odder), har været med hele vejen - ham skylder jeg meget, - og selvfølgelig Frank Pedersen, der gav mig muligheden for at komme til Odder.
Nok skal jeg starte med en kæmpe udfordring i Horsens, men vi har også noget vi skal nå i Odder", slutter Sebastian Kattrup med et smil.

Fra Odder IGF Fodbold ønsker vi "Seb" ALT MULIG held og lykke hos "De Gule".
Vi er stolte af, at en træner fra "De Blå" i Odder, kan fortsætte karrieren på øverste hylde i Superligaen.

- se mere HER

af
ODDER FODBOLD MEDIA
oigf-presse@sport.dk
ansv.red.: Morten Toft, oigf-mt@sport.dk

Luk