Menu

ODDER SPILLER TIL HIBERNIANS FC, CHAMPIONS LEAUGE

image
Morten Toft, Odder Fodbold Media
30. juni 2022 kl. 08:01
Andreas Laursen vågner op til eventyr
BREAKIN' NEWS
ODDER SPILLER TIL CHAMPIONS LEAUGE
- Der venter Odder-spilleren Andreas Laursen en ganske usædvanlig oplevelse, når han tiltræder en kontrakt med Hibernians FC, forsvarende mestre på Malta.
Der kan vente Andreas Laursen nogle europæiske kampe på øverste hylde i den nærmeste fremtid, da Hibernians FC skal på jagt efter Champions League-gruppespillet.
FAST MAND I ODDER
- Andreas Laursen kom til Odder fra AC Horsens, hvor det store talent ikke betød en fast plads hos det kommende superligahold.
- Andreas Laursen har spillet hele foråreti Odder IGF fast som forsvars-krumtap med Carl Emil Holland.
- Andreas Laursen, 23 år - har en fortid i Vejle Boldklubs ungdomsafdeling og på AC Horsens' U19-mandskab.
Sammen med Andreas Laursen, præsenterede Hibernians FC også angriberen Terence Groothusen, der senest har gjort sig i tysk fodbold.
TILBAGE TIL ODDER?
- Hvis cheftræner Stefano Sanderra kigger i Laursens retning, venter der en fantastisk oplevelse for Odder-spilleren.
- Talentet er uomtvistelig, og med kontrakten i hånden hos de Maltesiske Mestre, kan en fodboldoplevelse af de usædvanlige være lige på den anden side af døren. Andreas banker på døren i hvert fald!
- Nu får vi se hvordan det går på Malta. Jeg er selvfølgelig Odder spiller når jeg kommer hjem fra Malta, siger Laursen.
- Andreas Laursen har i et tidligere interview rost Odder for det fremragende sammenhold og gode forhold der er i Odder!
Nu får Andreas muligheden på et højt plan, muligvis Champions League gruppespil.
- Vi ønsker Andreas Laursen ALT mulig held og lykke med chancen for at spille fodbold på øverste hylde i Europa!
HIBERNIANS FC - med symbolik?
- Hibernians FC er maltesisk mester og skal op Champions League kvalifikationen mod Shamrock Rovers fra Irland. Kampene spilles den 5. og 12.Juli.
Måske er der lidt symbolsk i, at Hibernians FC har det danske flag i klubbens logo. Vi følger naturligvis Andreas Laursen så snart der er nyt fra Malta!
Læs mere HER
Luk