Menu

Ny træner til Odders 2. divisionshold

image
08. december 2016 kl. 21:21
Se her, hvem den nye træner er

Vi er glade for - faktisk ret stolte over, at kunne præsentere ny træner til Odder IGF Fodbolds 2. divisionshold. Vi har forsøgt at sætte overliggeren så højt som muligt, men havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi kunne hente en træner med de meritter, som vi nu gør. Faktisk synes vi selv, at det er lidt af et scoop.

Bent Christensen er vores nye 2. divisionstræner og Bent har et meget flot CV. Han har blandt andet været cheftræner i Brønshøj, B1903 og Lyngby, assistent for Benny Lennartsson og Kasper Hjulmand. Så har han trænet de allerbedste U21 spillere i Danmark, da han var assistent for Morten Wieghorst på U21 landsholdet og hans sidste trænerjob var som assistent i AGF for Wieghorst. Desuden er Bent uddannet P-træner.

Som aktiv var Bent en dygtig midtbanespiller. Han har spillet på flere landshold og blandt andet på U21 landsholdet sammen med spillere som Michael Laudrup, Jan Mølby, Kim Vilfort m.fl. Han har 4 A-landskampe og haft 6 år som professionel i Young Boys i Schweiz. Han er dog kendt som “Mr. Lyngby” og han har både vundet mesterskabet og pokaltitler for klubben, som han spillede over 400 kampe for.

Bent Christensen er kendt som en yderst kompetent og fagligt dygtig træner, der samtidig er rigtig god til at skabe den gode stemning i en trup. Vi ser frem til, at Bent starter træningen op i Odder lørdag d. 14/1 2017. Vi er i fuld gang med at finde vores nye assistent.

På vegne af seniorudvalget i Odder IGF Fodbold

Rasmus Leth-Nissen
Sportschef

Odder IGF Fodbold

Luk