Menu

KØB DE SIDSTE JULEGAVER & INDKØB LOKALT

image
22. december 2020 kl. 10:29
- OG VIND FLOTTE GAVEKORT
DE SIDSTE JULEGAVER SKAL KØBES LOKALT - VIND GAVEKORT
- Der står en million på spil!
- I en ganske anderledes 2020 juletid, er stormagasiner og andre forretninger lukket ned på grundet af Corona-situationen.
- Turen med familien til juleudstillinger og hygge på en Cafe i storbyen er aflyst, så inspirationen til julegaven må findes indenfor kommunegrænsen!
KVICKLY VIL FORÆRE EN MILLION KRONER til foreninger, hvis kunderne bruger alle lokalsamfundets forretninger.
Der er gavekort i gevinst, hvis man samler boner.
- Som "sædvanlig" er der sikkert nogle af os derude, der endnu ikke har fået købt de sidste julegaver, og nu kommer muligheden for, at købe og støtte lokalt, samle boner - og samtidig placere en million gode danske kroner hos alle dem der arbejder frivilligt!
EN AF ODDER FODBOLDs gode sponsorer, Kvickly - har haft et fantastisk år, og varehuset vil gerne give noget tilbage til byen.
Så hvis borgerne køber ind for mindst en million kroner i alle byens forretninger, så vil Kvickly udlodde en million kroner til de foreninger, der er blevet ramt af Corona-restriktioner.
GODT SIGNAL
- Det er et godt signal at sende, hvis vi kan stå sammen som by. Så kan folk i andre byer se, at vi står sammen i Odder, og at det er et godt sted at bosætte sig, siger Arne Sørensen, der selv var aktiv fodboldspiller og nu direktør i Kvickly Odder.
KVICKLY ODDER er kommet godt igennem Corona-krisen, og derfor skal Odder som by belønnes, hvis det kan lykkedes at lave noget som julefromt som NOGET-for-NOGET princippet!
VIND GAVEKORT TIL BYENS BUTIKKER
- Vi går sammen med Køb Odder og opfordrer til at handle lokalt. Julegaverne, dagligvarer og udsalgsvarer giver dig chancen for at vinde en rigtig flot præmie.
- Du skal putte din bon eller bonkopi ned i den stor postkasse, der er stiller op i Kvickly's forhal.
Skriv navn og telefonnummer på bonen, og så trækker vi lod om gavekort til byens butikker og Køb Odder, siger Arne Sørensen.
STØT VORES SPONSORER
- Hos Odder Fodbold er meldingen helt klar.
STØT VORES BY, vores forretninger og virksomheder - der fortjener Danmarks Største Landsby der er så flot julesmykket i 2020.
Odder Fodbold og mange andre foreninger har oplevet, at vi kan rykke sammen i lokalbussen og støtte hinanden mod en usynlig og farlig modstander.
Med tiltaget her sender KVICKLY ODDER et fantastisk budskab som alle bør støtte - det ville glæde byens butikker - der også kæmper mod Corona og nethandel.
VIND DIT GAVEKORT
Kampagnen løber til 1. februar, og Arne Sørensen er slet ikke i tvivl om, at der nok skal blive samlet tilstrækkeligt med boner.
- Vi har først skrevet ud til butikkerne i Odder, så vi ved ikke, hvor mange gavekort, der kommer. Nu skal vi lige have fundet ud af hvordan vi gør, men støtten til Odder er så godt som sikret, slutter Ane Sørensen, direktør i Kvickly Odder.
DET BEDSTE HOLD ER SAMMENHOLD - SÅ STØT VORES SPONSORER OG FORREYNINGSLIV I ODDER
Vil du vide om Kvickly Odder - tryk HER
af
ODDER FODBOLD MEDIA
ansv.red.: Morten Toft, oigf-presse@sport.dk
Luk