Menu

CORONA KAMP GÅR PÅ OVERTID

image
01. februar 2021 kl. 09:56
- Aktiviteter i en stille tid

 

CORONAKAMP GÅR IND I OVERTID
- Vi har modtaget
Kære alle Medlemmer og Frivillige
- På baggrund af myndighedernes seneste forlængelse af corona-retningslinjerne har bestyrelsen for Odder IGF Fodbold besluttet, at vi fastholder ned lukningen af alle fodboldaktiviteter i klubben frem til den 28. februar 2021.
- Klubfaciliteter vil derfor fortsat være lukkede og der afvikles ikke sportslige eller sociale aktiviteter i klubben.
- Vi kan godt mærke, at trætheden blandt vore medlemmer i den fortsatte nedlukning bliver større og større, og klubben vil derfor med Steffen Buck-Hansen i spidsen forsøge at skabe forskellige aktiviteter.
- Aktiviteter der sammen -men hver for sig appellerer og forhåbentlig aktiverer forskellige grupper af vore medlemmer med fælles oplevelser og sammenhold - alt sammen desværre hver for sig:
VI KAN NÆVNE
- Odder Fodboldudfordring “Send bolden videre”
- Selvtræningsprogram - styrketræning - off season
- Løbeudfordring (Runkeeper/Strava)
- Orienteringsløb med fodboldudfordringer (Whop-app)
- Odder IGF Fodbold Quiz (Kahoot!)
Vi opfordrer alle til at følge med på hjemmesiden, vores facebookside samt de enkeltes årganges facebooksider, og her holde sig orienteret om de enkelte aktiviteter.
- Se nyt her i dag kl 18:00
NEDLUKNING ER GÆLDENDE INDTIL....
- Ned lukningen af alle vore fodboldaktiviteter vil som nævnt være gældende frem til den 28. februar 2021, hvor nye udmeldinger fra myndighederne afventes.
- Som tidligere nævnt er det vanskeligt at forudsige hvilket tempo og skala den længe ventede genåbning af klubbens aktiviteter kommer til at foregå.
- Odder IGF Fodbold vil naturligvis følge udviklingen meget nøje og vil komme med en ny opdatering når den 28. februar 2021 nærmer sig, - og skulle det vise sig at restriktionerne for udendørs idræt bliver lempet inden den 28. februar 2021, vil Odder IGF Fodbold naturligvis forholde sig hertil.
Med venlig hilsen
Peter Lindberg Christensen
Odder IGF Fodbold
Formand
+45 4012 9384
af
ODDER FODBOLD MEDIA
ansv.red.: Morten Toft, oigf-presse@sport.dk
LÆS MERE HER
- Læs mere omkring klubbens Corona aktiviteter i dag fra klokken 18:00 her på siden.
LÆS MERE HER