Menu

NY STRUKTUR I 2.DIVISION - 2.DIVISION VEST KLAR

image FLERE LOKALBRAG I VENTE
oigf-presse@sport.dk
20. juni 2018 kl. 11:40

STRUKTURÆNDRING I 2. DIVISION:

Odder IGF's bedste hold i 2.division har spillet sin sidste kamp i den nuværende sæson, og kan så småt begynde forberedelserne til en ny sæson i 2-division - den 7-ende på stribe!
Sæsonen sluttede med en 8.plads, lidt skuffende efter en flot start i foråret, senere blev der modgang, og vi endte på en acceptabel 8-plads!

MANGE KAMPE OVER BROEN!
Den netop overståede sæson i 2.division kvalifikationsrækken, bød på mange kampe på den anden side af storebælt.
Det trækker selvfølgelig lidt hårdt på familielivet og klubbens økonomi, da en typisk tur til udekamp i København starter kl 9.00 om morgen og slutter 12 timer senere ved Spektrum.
Samtidig er det en belastning af klubbens sårbare økonomi, at transportere holdet fra landsdel til landsdel. Men det undgår vi nu!

NY STRUKTUR
Den nye sæson i 2. Division bliver anderledes end den netop overståede sæson. Det står klar efter de 24 2. Divisionsmandskaber er blevet enige om en justering af strukturen i landets tredjebedste række.
I den kommende sæson vil der nemlig blive spillet med to rækker á 12 hold, som er opdelt geografisk.
I grundspillet vil der blive spillet 22 runder – det vil sige, at man møder hver modstander to gange – og herefter vil de seks bedste hold fra begge puljer mødes i et oprykningsspil, mens de seks lavest placerede hold fra begge puljer vil mødes i et kvalifikationsspil.
I slutspillene vil man kun spille 11 kampe – det vil sige, at man møder hver modstander en enkelt gang. Det ulige antal kampe har gjort, at de mandskaber der er placeret i top seks i begge slutspilspuljer vil få fordelen af en ekstra hjemmebanekamp i foråret.
Derudover er det også blevet vedtaget, at man tager samtlige point med fra grundspillet og videre til slutspillet, en umiddelbart noget mere løsning end den tidligere model!

DYNAMITPULJE med spændende kampe.
Odder er endt i 2.division "Vest", og skal efter sommerferien op imod flere rigtig gode hold, blandt andet nedrykkere fra 1.division!

2.division Vest blev som følger.:
BLOKHUS
KJELLERUP IF
KOLDING IF
FC SYDVEST
VEJGAARD BOLDKLUB
TPI ODENSE
BRABRAND IF
SKIVE IK
DALUM IF
ODDER IGF FODBOLD
ÅRHUS FREMAD
RINGKØBING IF

Den nye turnering starter til August.
Og allerede i morgen kan du høre Sportschef Henrik Gudmandsen's syn på de nye udfordringer, når han gæster vores nye program "KICK OFF Q", hvor spørgelystne seere har sendt spørgsmål ind til sportschefen! Det bliver udfordrende og spændende!
Programmet "KICK OFF Q" sendes fredag her på kanalen!

OIGF FODBOLD NEWS
oigf-presse@sport.dk
Morten T

 

Luk