Menu

CHEFTRÆNER STOPPER I ODDER

image Bent Christensen (tv) og Rasmus Leth-Nissen (th) stopper i Odder. I midten sportschef Henrik Gudmandsen der nu er på cheftræner-jagt!
oigf-presse@sport.dk, Morten Toft
05. november 2018 kl. 20:17
- træner-assistent stopper samtidig

PRESSEMEDDELELSE.

BENT CHRISTENSEN & RASMUS LETH-NISSEN STOPPER HOS ODDER IGF FODBOLD.

Fra vores sportslige ledelse har vi modtaget følgende.:

Odder IGF Fodbold skal ud og finde ny træner til klubbens 2. divisionshold, når turneringen holder vinterpause efter sidste efterårskamp lørdag den 10. november mod Skive.

Bent Christensen har været træner i Odder Fodbold siden januar 2017, men har nu desværre valgt at sige stop for at flytte tilbage til det nordlige København af personlige årsager.

Odder Fodbold mister hermed en meget vellidt og helt igennem dygtig træner, som de seneste år har sat sit tydelige aftryk på holdets spillestil, og som kommer til at blive savnet for sin engagerede måde at håndtere holdet på. Bent har i en svær tid i klubben holdt fast i fast i hans personlige grundholdning omkring fodbold, og dermed rykket holdet de seneste 2 år til at være et mere bold-besiddende og spillende hold end tidligere. 
Dette har måske kostet en smule på resultaterne, men giver et godt afsæt for den kommende træner til at fortsætte linjen.

Odder Fodbold skal nu til at finde ny træner og assistenttræner, da også Rasmus Leth-Nissen har valgt at stoppe i klubben. 
Rasmus har haft et rigtigt godt samarbejde med Bent og det øvrige team omkring holdet, men vil nu gerne ud og udnytte sine store evner med sit eget hold.

Vi kommer til at savne Bent og Rasmus i klubben og takker dem begge for det store arbejde, de har lagt i Odder Fodbold de seneste 2 år – og ønsker dem begge alt muligt held og lykke i fremtiden.

Spørgsmål stiles til sportschef Henrik Gudmandsen.
mail.: hgudmandsen@outlook.dk
Tlf.: 0045 23 11 60 71


- Med afgangen af såvel cheftræner som trænerassistent, er Sportschef Henrik Gudmandsen i forhandlinger omkring nyt trænerteam. Så snart der er nyt, vender vi tilbage med nyheder omkring træner situationen!
Bent Christensen og Rasmus Leth-Nissens sidste opgave bliver på lørdag, når Odder IGF tager imod 1.divisions nedrykkerne fra Skive IK.
Bemærk at kampen spilles allerede kl 12.00, og er den sidste kamp inden juleferien.

 

ODDER IGF FODBOLD PRESSE & KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
Morten Toft

Luk