Menu

ASSISTENTTRÆNER FORLÆNGER

image
16. maj 2021 kl. 10:45

 

JOHANSEN FIK BIFALD
- Ny aftale på plads
- Lørdagens træning var godt i gang, da assistenttræner Nicolai Johansen kunne meddele, at han har forlænget sin aftale med Odder IGF Fodbold med 1½ år, således at aftalen løber til udgangen af 2022.
BIFALD
- Nicolai Johansens nyhed blev modtaget og honoreret med stort bifald fra de mange spillere til lørdagens træning.
I det hele taget er der en positiv ånd hos Odder IGF for tiden. Det trælse nederlag til Horsens er sendt for længst lagt bag os. Odder har fokus på søndagens vigtige kamp mod Hedensted IF.
- Her til formiddag fik vi en god fodboldsnak med Nicolai Johansen om den nye aftale og fremtiden, men også morgendagens kamp mod topholdet fra Hedensted IF.
STOLT JOHANSEN
- Jeg er meget glad for aftalen, som jo opstår af en slags gensidig tillidserklæring, indleder Nicolai Johansen.
”For mit vedkommende var jeg ikke tvivl da muligheden kom. Et helt naturligt valg for mig at være med til at fortsætte den spændende udvikling vi har søsat i Odder.”
- ” Det er jo mit andet hjem”, fortsætter Johansen.
- ” Jeg er super glad for at være i Odder. Jeg var jo her for 5-6 år siden. Det er en helt speciel klub, der har udviklet meget sig siden jeg var her sidst”, fortsætter assistenttræneren.
PASSION & MULIGHEDER
? - Hvordan udviklet?
- ”Først og fremmest projektet med at få mange unge Odderspillere ind på de bedste hold og udvikle. Men også at mærke det store arbejde folk omkring klubben gør” understreger Johansen.
- ” Mange bruger jo hundredvis af timer for at skabe en god klub – og det synes jeg lykkedes, pointerer assistenttræneren.
- ? - Den passion du beskriver, mærker i den ude på træningsbanen og til kamp?
- ” Ja, det kan du tro. Vi ved godt at der er mange om at skabe det grundlag for at vi kan spille hvor vi gør. Så når vi taber, som i Horsens, ved vi godt, at det ødelægger weekenden for mange mennesker i klubben” understreger Nicolai Johansen.
PROJEKTET ”BLÅ VISION – HVOR SKAL VI HEN
- ? En ting er, at Odder IGF vælger dig for de næste halvanden år. Men hvorfor vælger du Odder?. Hvad er ambitionerne hos dig?
- ” Jamen, projektet vi har gang i er den blå linje. At se vores unge talenter udvikle sig og blive bedre og bedre, betyder alt.
- "Se nu bare Hansen (Jakob Hansen/red). Fra marginalspiller til stamplads på holdet, og vel topscorer i foråret?. Det er et godt eksempel på, hvad det er vi vil og kan lykkedes med”, mener assisenttræneren.
- Vi har mange flere på vej, og det er vores opgave hos Danmarksserien, at samarbejde over vores Jyllandsseriehold til talenterne, primært U/19 spillerne og de dygtige ledere der”!
- ? Ambitionerne?
- ” Ja, nu tabte vi jo et skridt på vejen med nederlaget i Horsens.
Men vi skal tilbage i 2.division næste sommer, det er mit klare mål!
De mange unge spillere – og dem som kommer op fra ungdomsafdelingen, skal håndteres på en anden måde end f.eks. Nielsen (Nikolaj Schmidt Nielsen/red), griner Nicolai – og bliver så helt alvorlig.
- ” Jeg mener jeg har værktøjerne til at udvikle holdet. Det handler om mandskabsbehandling, - det er og bliver en afgørende faktor. Vi har meget talent i klubben. Og talenterne skal kunne læne sig op af ”os gamle” når der kommer bump på vejen” pointerer assistenttræneren.
? - Det vil sige at du fortsætter i rollen som spillende assistenttræner?
- ” Ja, det er meningen. Godt nok er jeg gammel, men trods alt kun 30 år. Jeg har noget i mig endnu, det vil jeg gerne bevise”, understreger Nicolai Johansen.
200 DIVISIONSKAMPE
- Med godt 200 divisionskampe for blandt andre Odder IGF, Middelfart, AC Horsens med flere, har Nicolai Johansen opnået en stor erfaring og ved forhåbentlig hvad der skal til.
- Vi spurgte sportschef Frank Pedersen om hvilke kvaliteter Nicolai Johansen tilfører Odder IGF Fodbold?
- ” Vi er heldige med at have Nicolai i klubben lang tid fremover”, indleder Frank Pedersen.
- ” Nicolai har stor betydning for vores udvikling lige nu og i fremtiden. Som klub får vi uden tvivl stor gavn af Nicolai for den spillemæssige udvikling vi ønsker os i Odder”, mener sportschefen.
? - Hvad er det eksakt Nicolai Johansen kan tilføre Odder IGF?
- ” Nicolai er en rollemodel såvel som spiller som træner!
- " Han er en træner og spiller de unge kan læne sig op af, og som de uden tvivl har tillid til. Vi er et godt match” slutter sportschef Frank Pedersen.
HVORFOR ODDER IGF BLANDT ANDRE MULIGHEDER - OPRYKNINGSSPILLET
- ? Nicolai. Hvad er det der gjorde, at netop Odder holder på dig, og du ikke prøver dig af på andre hylder?
- ” Som jeg sagde tidligere, er Odder IGF en helt speciel klub. Jeg oplever et fællesskab med de frivillige og spillerne som noget ganske unikt.
Jeg synes ærligt at det er helt specielt. Du kan jo se, at når spillere kommer udefra, hænger de ved – ja, kommer tilbage som nu mig selv. Det bør fortælle et eller andet om Odder”, siger Nicolai Johansen med et smil.
- ” Sportschef Frank Pedersen kender jo min familie, og således både min bror Kasper og mig selv. Frank hjalp jo Kasper til en god aftale i Holstein Kiel i sin tid. Så jeg ved hvad Frank står for – ja, hele klubben, så jeg glæder mig utrolig meget til det fortsatte forløb.
- ? Kan fællesskabet gøre, at vi holder fast og kommer i oprykningsspillet?
- ” hmmm, det skal vi.
Vores ringe indsats i Horsens gjorde ondt - kommer ikke igen. Det lovede vi hinanden til træning i dag".
”Os gamle” svigtede da der var brug for os i den kamp, så den tager jeg på vores kappe”, udtrykker Johansen med et brum i stemmen.
- ? Så vi får et andet udtryk i søndagens kamp mod Hedensted?
- ” Det kan jeg garantere dig! Samme proces, - men et helt andet udtryk. Jeg ved vi vil løfte os. Vi vil ganske enkelt vinde”, slutter Nicolai Johansen, med en ny aftale i hånden har papir på Odder IGF Fodbold frem til udgangen af december 2022.
NICOLAI JOHANSEN FACTS.:
Arbejde Hummel A/S
Favoritmusik Pop, gerne Nick & Jay
Favoritbil Audi Q7
Favoritspiller Lionel Messi
Favoritklub FC Barcelona
Hobby Familie og venner
Ynglingsret En god Burger
Ynglingsdrik Pepsi Max
Bedste koncert Chris Brown
Favoritklub DK Brøndby IF
Ynglingskomiker Tobias Dybvad
Det ønsker jeg mig Robotplæneklipper
Mine forventninger Vi skal i oprykningsspillet
Af
ODDER MEDIA FODBOLD
oigf-presse@sport.dk
ansv.red.: Morten Toft
Luk