Menu

U16 drenge fra Odder tæt på det jyske mesterskab

image
04. juli 2017 kl. 23:21
Brabrand Stadion lagde rammer til kampen om det jyske mesterskab i U16 Vest 2 mellem Odder IGF og Hinnerup. Og det levende publikum fra de to hold blev vidner til en intens og målrig finale.

I et opgør med to kompetente hold og godt spil var det Hinnerup holdet, der først fik styr på spillet. Midtvejs i 1. Halveg  scorede Hinnerup efter et indlæg, som Odders målmand ikke havde chance for at klare. Få minutter senere udnyttede  Hinnerup deres overtag og scorede  til 2 - 0 på et godt hovedstød. Odder var fortsat med i kampen og  fik mere fat i spillet.  Efter et flot opspil var det Tobias Møller Jensen, der afsluttede og reducerede til 1-2.   Odder havde nu momentum og det blev udnyttet før pausen. Jonas Alber bragte balance i regnskabet. Der stod nu 2-2 og 1. Halveg var slut.  Der var spænding før 2. Halveg startede.

Odder holdet startede bedst på sidste 45 minutter og de ”de blå” skabte også chancerne til at bringe sig i front.

Men ind over stregen ville bolden ikke. Midtvejs i halvegen opstod der i stedet klumspil foran Odder målet. En Hinnerup spiller var hurtig over bolden og fik den skubbet over stregen.  Få minutter senere så det endnu mere sort ud, da Hinnerup bragte sig foran 4-2. Man skulle tro at nu gav Odder op, men de viste karakter og vilje. En af dem der viste vejen var Tobias Møller Jensen, da han med 8 mniutter igen reducerede til 3-4. Det blev indledningen til et stærkt Odder pres og ” de blå” skabte også  chancerne til udligning. Men den sidste scoring lykkedes ikke og forlænget spilletid udeblev.

Odder  måtte lide og tabte kampen om det Jyske Mesterskab til Hinnerup i en meget intens og spændende finale.

Odder spillerne var naturligvis skuffede da nederlaget var en kendsgerning, men set over hele sæsonen har holdet virkelig præsteret ud over dte sædvanlige.  Og markeret sig på klubbens historiske landkort.

Stort tillykke til de dygtige drenge og træner Jan Schouby  og holdleder Søren Kristensen