Menu

"De GAMLE" VISTE VEJEN

image Godt 50 samlet til Oldboys afslutning
Morten Toft
02. december 2018 kl. 12:54
Oldboys Jule-hygge på alle måder

 

DE GAMLE DRENGE VAR SOM UNGE IGEN

- der blev løbet "mange" meter, da Odder IGF Fodbold oldboys drenge afsluttede sæsonen med et five-a-side stævne med alt hvad et sådan skal indeholde.
Klokken 9.00, sådan nogenlunde sharp - blev der trillet bold på det flotte plastik-jule-tæppe ved Spektrum Park!
Der blev ikke kun dystet i kampen om den ædle klat, men ligeså meget i kække bemærkninger, herlig-kærlig ironi, og ikke mindst smil og grin ad libitum.

SAMER-TELT
Til dagen var der opslået et samer-telt (ikke tipi), beklædt med rensdyrskind til de mere og mere ømme popo's, som kom i pit efter de hårde kampe i felten!
Samme telt indeholdt ALT fra gylden jule-mjød på flaske, til rom over andre små skarpe glas med styrke til krop og sjæl.
I det rustikke imbiss var der også lune æbleskiver som forret, inden de formentlig 80 ømme ben gik til julefrokost i Spektrum Odders Panoramasal på 2.sal. Hvor mange mon brugte elevatoren ;) ?

HISTORIER & ANEKDOTER - OGSÅ DE ALVORLIGE
Deres udsendte fik aldeles en sjov formiddag med en'mas af historier og anekdoter, end denne artikel kan rumme.
I alt det sjove var der også alvorlige tilbageblik, som da Hans Peter for år tilbage fik hjertestop midt under fodboldstævnet, men fik formentlig reddet livet. 
H.P. blev genoplivet ved hjælp af tililende holdkammerater, efter et besøg i det hinsides. Se H.P.'s fortælling og hør historien senere...

TRADITION DER SAMLER
Odder IGF Fodbold oldboys har formået at opbygge en tradition der samler "unge" og ældre fodboldspillere fra "all around the world".
Clements var hjemme fra Norge. Jan var kommet hjem fra USA. HP havde taget turen fra Viborg, og sådan kunne vi fortsætte i en længere række af personligheder der støttede op, og var med til at gøre dagen til noget helt specielt igen-igen!

Der var ikke skyggen af nissepiger og andet pin-ups, dertil skinner alvoren alt for tydeligt igennem!
Lidt julemand var der dog, da John Bækgaard afslørede et vældigt fyldigt fuldskæg, der nok kunne give ekstra indtægter i en juletid!

Selvom der hele virker som det var sjov, samvær og hygge, var der alligevel ramasjang i tacklingerne og nærkampene, når drengene ramlede sammen i alt fra små skuldertacklinger til "klodernes kamp".
Tydeligt var det igennem alt julehyggen, at nogle meget gerne ville vinde pokalen. 
Vi nævner ingen navne, men Rosendal ville altså gerne vinde :D (ingen navn(e) nævnt).

DE ÆLDSTE - DE BEDSTE
For Deres udsendte's let overvægtige krop kunne det da godt være en god ide at genopstarte legen med den runde kugle. For hos visse var tempoet ikke af lyntogs-fart, men lidt mere Grå Ferguson eller Damplokomotiv, hvilket nok passer mere til mit åndebræt og hjertets formåen. 
Evigt unge 72-årige Erik Bekker viste, at man godt kan præstere langt op i alderen (se interview senere). 
Denne fantastiske spiller fra "Guldalder-holdet" i slutningen af 70'erne, afslørede flere flotte diagonalafleveringer og andre finurligheder. 
De ældste i stammen afslørede i det hele taget, at man godt kan være med oppe i årene, og at flere af de unge haltede lidt efter i omgangen med svensken!

Nu går vi så i redigeringsrummet, og forsøger at skære en sjov, spændende og ikke mindst minderig video ud af materialet fra den 1.december 2018. Det tror jeg den får!
Der var ingen pinligheder. 
Kun sjov, spas og kærlige "drikkerier", sludder - drillerier forstås.

Glædelig jul til de "gamle" kæmper, og en samtidig TAK til Nissefar - Henrik Hansen, som primus motor for for-julens store event!

PS.: Sæsonen er jo IKKE forbi. Der trænes stadig hver lørdag kl 9.00 ........

STAY TUNED en kommende advents-søndag i december ......

ODDER IGF FODBOLD PRESSE & KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
Morten T.