Menu

ODER IGF FODBOLD løb med hæder

image Sofie Harrit Nielsen-Grøn vandt "The Double"
Morten T
18. januar 2019 kl. 12:51


ÆGTE "HATTRICK" AF ODDER IGF FODBOLD.

"De Blå" særdeles synlige ved Gallafest!

Ved den årlige Gallafest for de frivillige i Odder, var Odder IGF Fodbold i front da Odder Kommune skulle uddele en lang række priser

Odder IGF Fodbold har over en årrække udviklet sig på stort set alle fronter, og det gav en direkte pris-regn over de mange talenter fra fodboldklubben i Odder.

ODDER KOMMUNES TALENT-PRIS.
Odder IGF Fodbold har udviklet rigtig mange store stjerner og talenter i ungdomsrækkerne.
SOFIE HARRIT NIELSEN-GRØN fik særdeles fortjent Odder Kommunes IDRÆTS- & TALENT-PRISER og for en helt igennem fantastisk udvikling, kulminerende med landsholdsudtagelse i 2018.
SOFIE blev i en alder på bare 15 år udtaget til til U/17 landsholdet og EM-kvalifikationen i oktober måned. 
Sofie har deltaget i en lang række af DBU's talentsamlinger, og meget tyder på, at den talentfulde Odder-målmand kan fortsætte udviklingen.
Vi arbejder på et interview med SOFIE HARRIT NIELSEN-GRØN, vi bringer her på sitet.

ODDER KOMMUNES IDRÆTSPRIS
Blandt rigtig mange kvalificerede muligheder, stak et hold fra Odder IGF Fodbold fra, da klubbens U/19 hold helt fortjent tog prisen som ÅRETS IDRÆTSPRIS.
De unge talenter har med dygtighed og vilje vist at Odder IGF Fodbold virkelig har noget at bygge fremtiden på, hvis man kan forvalte udfordringen på bedste vis.
U/19 talenterne vandt 2.division i 2016/17, og satte pokalen i skabet med et pokalmesterskab i 2018.
På højeste niveau fejede Odder-drengene flere kendte ligahold af pinden, inden man foran 600 tilskuere vandt pokalfinalen efter en dramatisk og medrivende kamp.

Vi fik en snak med en af trænerne for holdet, Kenneth Kristensen.
Jeg er hamrende stolt over at have været en del af en succes, der går over i historien, siger Kenneth Kristensen.
Vi har haft et unikt sammenhold, og det har givet resultater.
Sammen med træner Jan Hansen var Kenneth Kristensen de udøvende udenfor for kridtet, mens de mange talenter indenfor stregen spillede mesterskab og pokal i Odder-skabet.
Fremtiden syntes jeg er spændende, fortsætter Kristensen. Allerede nu har nogle etableret sig på vores 2.divisionshold, og mange var kernen i den historiske oprykning til Serie 1 for divisionsreserverne.
Hvis klubben formår at skabe de rigtige rammer, vil mange af de unge gå fra at være talenter til at blive stjerner på fremtidens 1.hold i Odder, slutter Kenneth Kristensen.

SPEKTRUMS HÆDERSPRIS 2018
Desværre var det ikke alle, der kunne være tilstede til prisoverrækkelserne, også selvom man var blandt de udvalgte!
Spektrums Hæderspris gik så velfortjent til afdøde BENT VILLUMSEN.
Tina Villumsen var på scenen for at modtage prisen til en kæmpe personlighed der ikke er i blandt os, men en kæmpe stjerne på himlen.

Samlet set en flot, minderig og rørende Gallaften for de frivillige i Odder, hvor "De Blå" fra fodboldafdelingen viste flaget med 4 priser der beviser, at de mange der med vedholdende arbejde i kulissen og på træningsbanen kan skabe resultater - ikke kun på banen - men også på de store Gallaaftener!

STORT TILLYKKE til alle der fik priser i almindelighed, og et ægte HATTRICK af "De Blå Vikinger" i særdeleshed!

ODDER IGF FODBOLD KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
Morten Toft