Menu

BOLDE OP, BOLLER NED .. ... ....

image Bolde op, Boller ned - Fest i Spektrum
18. februar 2020 kl. 08:45
120 Festklædte fodboldspillere til fest

 

120 FESTKLÆDTE SPILLERE TIL TRÆNING
Lørdag den 15. februar stod på en anderledes og festlig omgang fodboldtræning. Odder IGF Fodbold bød børn, venner og veninder til årets skæve fodboldtræning. Godt 120 piger og drenge i alderen fire til ti år deltog i årets fodbold fastelavn i Spektrum Odder.
 
FODBOLDKONGER
Denne dag var en anderledes fodbold festlig træning, hvor katten ikke blev slået af tønden på traditionel vis. På skift skød børnene med stor iver til måls efter fastelavnstønderne. Flere fuldtræffere blev sat ind og tønderne gyngede faretruende i målene. Nådesstødet måtte dog til sidst sættes ind med bat. Til stor glæde og begejstring blev bunden slået ud af tønderne. Til alt held var der ingen kat, men en masse farvestrålende indhold. Efter at have sundet sig blev sidste bræt slået af tønderne og årets kattedronninger og kattekonger blev kåret.
 
MESSI & RONALDO
Børn og trænere var udklædt i farverige og festlige kostumer. Alt fra yndlings fodboldspillere til prinsesser deltog. En sjælden farverig omgang fodboldtræning, hvor de fleste kostumer trods alt var valgt særligt ud til massere af sjov, leg og bevægelse.
Faktisk så deltog Kopi-Ronaldo og Kopi-Messi i fodboldtræningen i Spektrum Odder. Det gjorde de sammen med prinsesser, skeletter og andre fantasifulde figurer.
FODBOLD FESTLIG DAG med bolde og boller
Træningen var åben i dagens anledning og flere venner og veninder benyttede lejligheden til at kigge forbi, prøve fodbold og deltage i den anderledes tøndeslagning.
En fodbold festlig dag, der fuldt fortjent kunne afsluttes med store smil efter legen med bolden og dejlige fastelavnsboller i bonus.

af
ODDER IGF FODBOLD KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
via Steffen Buck-Hansen
Billeder.: Steffen Buck-Hansen