Menu

AKTUELT NYHEDSBREV KLAR TIL BØRNE/UNGDOMS TRÆNERE/LEDERE

image
06. marts 2020 kl. 09:15

 

NYHEDSBREV FRA OIGF FODBOLD BØRN & UNGE ER KLAR TIL ALLE TRÆNERE & LEDERE
 
Foråret banker på derude, og hvis der ikke sker noget uventet, vil der om kort tid være gang i spirerne på og udenfor fodboldbanen.
For alle der arbejder med fodbolden i børne- og ungdomsrækkerne, er det tid til udsending af nyhedsbrev til klubbens trænere og ledere.
 
NYHEDSBREV TIL TRÆNERE & LEDERE
Hos Odder IGF Fodbold har vi nogle aktive udvalg der dagligt gør det bedste for, at tingene til at fungere og ikke mindst skabe nye tiltag.
Et af de nye tiltag er et, i egne ord - "et lille uformelt" nyhedsbrev, hvor nye og vigtige informationer, samt nye og spændende aktiviteter for Odder IGF Fodbolds børneårgange når feem til klubbens trænere og ledere
Det er lykkedes at skabe et kortfattet brev med et øjebliksbillede af aktiviteterne og tidsterminer af hvad der foregår i børne- og ungdomsafdelingen.
 
FACEBOOK & DIALOG
Nyhedsbrevet vil altid kunne følges på vores hjemmeside odderfoldbold.dk, men også på facebook kan aktiviteter og muligheder følges.
Det skal understreges, at Facebook gruppen er et lukket forum der tjener relevant information og dialog mellem klubbens trænere og koordinatorer, altså udveksling af information
Hvis der kommer vigtige informationer tilsendes disse stadigvæk på e-mail.
 
STOR ROS & ÅRSHJUL
Det kan umiddelbart lyde rimeligt simpelt at være træner og leder for et børne- eller ungdomshold, og det er det sådan set også!
Med nyhedsbrevet får alle samme informationer på samme tid - og et værktøj til information. Med et nyoprettet "Årshjul" er der styr på stort set alle aktiviteter i den store afdeling.
- Odder IGF Fodbold markerer sig i dette område som en åben og kommunikerende klub, hvor informationer og oplysninger når alle relevante parter.
 
TRÆNERMØDE
Allerede den 11. Marts afholdes trænermøde der for alle trænere og ledere i børne- og ungdomsafdelingen, og sæsonen skydes for alvor i gang med "standerhejsning" den 28.Marts.
- En festlig sæsonåbning, hvor klubbens flagskib i Danmarksserien spilles hjemme mod Kolding IF, men hvor der primært bliver holdaktiviteter og og konkurrencer for alle fremmødte børn og unge. Og der er flere aktiviteter i støbeskeen.
 
PIGERAKETTEN SUSER IGEN
I 2019 afholdt Odder IGF Fodbold en særdeles velbesøgt fodboldskole, ligesom den succesfulde DBU's pigeraket kommer igen.
Fodboldskolen er i uge 32, og pigeraketten løber af stablen den 2.maj.
 
DER SKER SÅ MEGET NYT
Forår og sæsonstart er på vej lige om hjørnet, og hos Odder IGF Fodbold har vi et aktivt børne- og ungdomsudvalg der for alvor lægger op til ny sæson 2020 med spændende aktiviteter.
 
Det er svært sætte spot på alle highlights, men her er nogle få udvalgte arrangementer og tiltag i 2020.:
 
11. Marts Træner/ledermøde
28. Marts SÆSONÅBNING 2020, Spektrum Park
02. Maj Pigeraketten for glade fodboldpiger
29. Maj Mini-EM i Flensborg for U10-U12(U13) piger og drenge
03. Aug Odder IGF Fodboldskolen 2020
 
Odder IGF Fodbold Kommunikation er med ved træner/leder mødet den 11.marts.
Vi følger op og fortæller om en aktiv klub der vil mere i blåt!
 
HAR DU LYST
I hele vores organisation kan vi altid bruge folk der har den gode ide og vil være en del af fællesskabet.
Har du en træner i maven, en holdleder, en fodboldspiller måske - eller ønsker du at bidrage i vores mange udvalg og interessegrupper, ville det glæde os rigtig MEGET at høre fra dig.
se mere HER
 
KONTAKT OS HER
oigf-mt@sport.dk - og vi vil guide dig videre til relevante personer.
 
Velkommen til sæsonen 2020 hos Odder IGF Fodbold
 
 
af.:
ODDER IGF FODBOLD KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
ansv.: Morten Toft oigf-mt@sport.dk