Menu

PRESSEMEDDELELSE.: NYTÆNKNING HOS ODDER IGF FODBOLD

image
ODDER IGF FODBOLD SPORTSUDVALG
15. juli 2019 kl. 18:07

PRESSEMEDDELELSE FRA ODDER IGF FODBOLD
 
SPÆNDENDE NYTÆNKNING
Nyt Sportsudvalg skal sikre en ny og spændende udvikling med stort fokus på sammenhængskraften i hele klubben fra børnehold til og med seniorhold.
Der er hen over foråret arbejdet på en plan for styrkelse af hele det sportslige set up i Odder IGF Fodbold, og det er med glæde, at bestyrelsen kan meddele, at vi nu har oprettet et nyt Sportsligt udvalg til gavn for klubbens udvikling og fremtid.
 
UDVALG
Udvalget består af Formand: Svend Erik Nielsen - Udviklingschef: Frank Pedersen - Koordinator for Børne og Ungdomsfodbold: Peter Lund Christensen og Cheftræner i Odder IGF Fodbold: Michele Demontis.
 
ØGET INDSATS PÅ BØRNE- OG UNGDOM
Det nye Sportsudvalg vil øge indsatsen for et styrket samarbejde og udvikling for det store arbejde i børne- og ungdomsfodbolden, som gerne skal munde ud i en helt gennemarbejdet plan for alle både pige- og drengeårgangene.
Vores Koordinator i børne- og ungdomsafdelingen Peter Lund Christensen står blandt andet for at tilbyde de piger og drenge, som tager på efterskole, hvordan de indgår i Odder IGF Fodbold, når de kommer hjem fra efterskole samt i samarbejde med Børne- og Ungdomsafdelingen at udvikle og fastholde så mange fodboldspillere som muligt i Odder IGF Fodbold uanset niveau og årgang.
 
OVERGANG FRA UNGDOM TIL SENIOR MED MENTOR
Overgangen fra U19 fodbold til seniorfodbold vil vi lette ved en målrettet indsats af udviklingschef Frank Pedersen, som ud over at være leder af U19 årgangen også bliver mentor for alle de nyoprykkede seniorspillere i tæt samarbejde med de forskellige seniortrænere.
Vi føler, at vi med dette tiltag bringer os i en styrket situation, hvor vi mere og mere vil satse på spillere fra egne rækker, der gennem årene er blevet dygtigt udviklet i vores børne- og ungdomsafdeling.
 
KÆMPE TALENTMASSE
Det betyder, at vi lige nu øger vores seniorafdeling med unge spillere fra egne rækker, som for de fleste gerne skal fortsætte med at spille fodbold i Odder IGF, hvis de ikke på grund af studier/arbejde flytter bopæl for langt væk. I år rykker ca. 20 spillere op fra U19, og næste år er det ca. 30 spillere.
Vi glæder os til at præsentere Sportsudvalgets mange ideer og planer, som vi håber vil være med til at fokusere meget mere på den sportslige sammenhængskraft på kryds og tværs af alle børne- og ungdomshold samt senior- og oldboyshold, så vi sammen ser vores klub blomstre for alle, der elsker at spille fodbold.
 
MØDE & INFORMATION
I den nærmeste fremtid vil Sportsudvalget mødes med trænere/ledere i både Børne-, Ungdoms- og Seniorafdelingen, hvor vi vil samarbejde for at skabe de bedste betingelser og muligheder for alle, der har lyst til at spille fodbold hos Odder IGF Fodbold.
 
af.:
ODDER IGF FODBOLD KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
ansv.: MT via
ODDER IGF FODBOLD
SPORTSUDVALG