Menu

OLDBOYS JUL 2019 BLEV IGEN-IGEN EN STOR SUCCES

image
ODDER IGF FODBOLD KOMMUNIKATION
04. december 2019 kl. 11:31

 

OLLE KOLLE AFSLUTNING 2019
- ”nej nej, stop nu – det hedder det bare ikke”, replicerede oldboys-koordinater Henrik Hansen indledningsvis til Deres udsendte!
”Det er og bliver unge rutinerede fodboldspillere der ser fantastisk godt ud og er dygtige ud i det ædle spil”, mente Hansen med et velplaceret blink i øjet.

Datoen var sat til den 30. november 2019 klokken 9:00 sharp, hvor godt 40 unge oldboys fodboldspillere fra Odder IGF satte hinanden stævne til årets afslutningsbegivenhed med five-a-side fodbold, generalforsamling, julefrokost og ikke mindst tid til genoplivning af århundred’ gamle anekdoter fra tiden der gik.

TRADITIONEN TRO
Og der var ikke rokket ved traditionerne ved afslutningen anno 2019, hvor alt forløb helt fantastisk, - nøjagtigt ligesom det plejer.
Det store Samer-telt ved stadion var på plads, hvor kokkefar Johnny Rasmussen havde praktiseret en morgenbuffet – nok af de mere usædvanlige – men vældigt opkvikkende, hvor en dopingkontrol nok havde fået et vist kontrolapparat til at give udslag i det røde felt!
Veloplagte fodboldspillere udkæmpede kampene som var det gladiatorer på deres livs opgave.
Tommy Vester styrede "fløjten" i form af en megafon, hvor mange en supporterbestyrer fra FCK, Brøndby eller "De Hvieee" nok kunne være misundelig.

STORE DETALJER - ENKELTE SVIPSERE
Der blev på dagen vist flere detaljer af særdeles høj kvalitet - og enkelte svipsere blev det da også til, hvor formanden Lars Hansen nok mente, at ”det var ikke længere løbebaner man gik op i”, men mere at finde ”gangstierne” på det fløjsbløde plastik underlag på Spektrum Park. Og han kunne have ret!

Efter godt 2 timers fodbold var det tid til generalforsamling og fest i Panoramasalen i ”Parken”.
Fantastisk dejligt mad med traditionel sild og karrysalat, fiskefilet, and med brunede, og ikke mindst risalamande ad libitum, blev skyllet ned med gyldne dråber af forskellig karat og procenter.
Det blev tid til formandens beretning, uddeling af pokaler, lotteri og fællessang, - og nå ja, anekdoter fra den gamle glemmekasse, - også ad libitum

POKALER & FÆLLESSANG
Og der blev uddelt pokaler og gaver i rigelige mængder.
Stort set ingen gik ram forbi og uden en særlig-kærlig bemærkning og en fodnote hvorfor det nu blev sådan.
En ung-ældre herre med nissens store fuldskæg løb med det meste, og det var vist ganske fortjent.
Enkelte af forsamlingens deltagere fik som eftermiddagen skred frem, skruet op for bemærkninger og tilråb, alt i kærlig tone, men lidt mere højrøstet og en anelse forvrængning i stemmen......

Fællessang var der også – vistnok noget nyt på de kanter.
Men til stroferne fra Mogensen, Gasolin, Bamse og Shubidua blev deltagerne henledt til de gamle dage, hvor der var julefest i Odderhallen med Bamses Venner.
Trods de godt 100 watt på anlægget, sang de ”gamle” med borgmester Uffe Jensen i spidsen så højt, at hele Parkvej gyngede med på de kendte strofer. Det var bare godt!

Sådan hen under aften blev der slukket for kamera og musik, og festen blev sluppet løs, ligesom hæmningerne blev det.
Deres udsendte pakkede ned, og kun ekko fra ”El-Paso” og ”Kælderen”, kunne fortælle en historie om, at godt nok har vi ikke ”Edelweiss” mere til at lave en ”sluk-efter, men mindre kan gøre det!
Og som Henrik Hansen sagde ” - det her, det gør vi sgu igen i 2020”.

Der var ingen klicheer denne dag.
Men vokse fuldmodne mænd der ville hinanden.
Fra godt 80 år og nedefter blev der rå-hygget hen over hele dagen. Vi har beviserne på kamera - stills som video.

En ganske anderledes, men alligevel traditionel fantastisk og Odder'sk afslutning med Odders oldboys var velgennemført og fortjener en gentagelse-gentagelse- gentagelse.
De drenge her, de forstår at feste - midt i landet - nær ved vandet. Det er da ret OK!

Det er aldrig sjovt at blive gammel - det er godt at blive Oldboys spiller!!!

Se "Blå Studie" med klip fra hele dagen HER