Menu

HOLD ØJE MED POSTKASSEN

image
04. februar 2020 kl. 09:07
- "en hjælpende hånd" er på vej

 

HOLD ØJE MED POSTKASSEN
"En hjælpende hånd" banker på .. ... ....

- Årets 2020 udgave af "EN HJÆLPENDE HÅND" fra Odder IGF Fodbold lander i øjeblikket i postkasserne i Odder by.

Udover at være en kalender, er det en årbog der fortæller om udvalgte højdepunkter i klubben fra 2019, ligesom den stikker hovedet ind i 2020 og kigger på hvad der kommer til at ske i det nye år.
Formand Peter Lindberg Christensen har "NYTÅRSTALEN" klar på side 1 som det sig bør, og ellers er bogen et kaleidoskop om mange af de aktiviteter der var i løbet af 2019.

"En hjælpende hånd" er således ved at blive en god tradition, hvor rigtig mange sponsorer støtter op om projektet og dermed støtter klubbens ungdomsarbejde.

Vi tog en snak med Marcus Svenningensen, der ud over at være træner, holdleder og udvalgsmedlem - også har påtaget sig opgaven at få bogen i mål i alle postkasserne og brevsprækker indenfor byskiltet.
- "Jamen, vi er godt i gang, og vi har haft gang i U15 pigerne og U14 drengene i gang i dele af Odder, og nu skal vi have gang i andre dele af klubben for at få de sidste i land, siger Markus Svenningsen.

STORT OPLAG
Med hele 4.500 eksemplarer af "En hjælpende hånd" bliver årbogen således husstandsomdelt, og der er stadig plads til at nogle af klubbens hold kan tjene penge til holdet.
- " Ja, vi har den plan, at de hold der hjælper med at dele bogen ud, tjener et fast beløb til egen holdkasse. Dem kan man så bruge lige som man vil", fortsætter Markus Svenningsen.

- "Vi mangler lige at få de sidste ud af soveposen, - vi mangler lige de sidste hold til at hjælpe med udbringningen".
"Så lad det være en opfordring", smiler Markus Svenningsen bestemt.

MANGE INDOVER
At lave en årbog som "En hjælpende hånd" kræver en stor indsats af rigtig mange.
Lige fra planlægning, artikler, opsætning, tryk og til sidst distribution er mange af klubbens tillidsfolk og aktive i aktion for at deadlines og budgetter kan overholdes.
- " Vores støtter og sponsorer er virkelig imødekommende, og årbogen er ved at være en god årlig tradition som vi stadig bør udvikle på.
Ideen er rigtig god, og vi har fået rosende tilbagemeldinger - så mon ikke "Den hjælpende hånd" også flyver ud i byen i 2021" slutter Markus Svenningsen.

TAK TIL SPONSORER
Der er mere end 50 af Odder IGF Fodbolds støtter og sponsorer, og det er en fantastisk resultat.
Odder IGF Fodbold benytter derfor lejligheden her til at sige TUSINDE TAK for støtten til "En hjælpende" hånd, det er uvurderligt!
Vi ved at bogen bliver set og læst af rigtig mange, - en start på et passende feedback og godt nytår 2020 til sponsorerne og alle der hjælper og støtter op om projektet med årbogen.

Billeder.:
Markus Svenningsen i gang med at organisere udbringningen af årbogen "En hjælpende hånd" med 4.500 eksemplarer.

- Har du lyst til at tjene penge til dig og dit hold, kontakt os gerne på oigf-presse@sport.dk.

- SE MERE HER

af
ODDER IGF FODBOLD KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
ansvarlig online.: Morten Toft, mail oigf-mt@sport.dk