Menu

ALL STAR DAG med mere

image Odder IGF - holdet der rykkede op i Danmarksserien! Året er 1972
oigf-mt@sport.dk
28. september 2018 kl. 20:17

 

LIR TIL FEINSCHMECKERE
lørdag kl 11.00 - SPEKTRUM PARK
KICK ALL STAR vs ALL STAR SHOOTERS

Der burde være lagt op til en klassekamp med høj format, når ALL STAR ODDER har sat hinanden stævne lørdag kl 11.00 på Spektrum Parks opvisnings-bane, bane 1.
Creme de la Creme af Odders fodboldspillere viser ben og rutineret fodboldkløgt kl 1100 på Odders nye opvisningsbane.

Og ja, der er der alle sammen. Også veteranerne fra GULDALDERHOLDET i 1970'erne, hvor Odder IGF Fodbold for første gang satte markering i Danmarksserien!

ET KÆMPE ARBEJDE
- er blevet udført i kulissen, og evigt arbejdede Bent Villumsen og forretnings-chef Danni Frederiksen har været primus motor i det spændende projekt!
Det er en ny udgave i at skabe en tradition på tværs af årgangene!
En tradition der med passende mellemrum skal holde de gamle og nuværende fodboldspillere i et fællesskab om det, det hele handler om, ODDER IGF FODBOLD.

I en tid, hvor ODDER IGF FODBOLD end ikke har et klubhus eller klublokale, ejheller et sted til pokaler, vimpler og diplomer, er det vigtigt at holde fast i dem der skabe minderne. dem der lagde grundlaget til netop der hvor vi er lige i dag!

LÆS LØRDAG FORMIDDAG OM,
- de to holdopstillinger i ALL STAR kampen, og hør et par af kompatenterne fortælle lidt om deres fodboldhistorie hos Odder IGF Fodbold, og hvorfor de er tilstede lørdag!

ENDELIG, MEN IKKE MINDST
- spiller Odder IGF Fodbold 2.divisionshold kl 14.00 mod ubesejrede og pokalkiller KOLDING IF. 
Vejret bliver godt, det gør dagens også.
Vær med til et fodboldshow, der starter kl 11.00 og slutter kl 16.00

DER ER GRATIS ADGANG til showkampen der har INTERSPORT ODDER som hovedsponsor, og divisionskampen kan også blive GRATIS for dig. Her er der FRIBILETTER at hente hos PROBILER ODDER, der er kampsponsor på divisionskampen mellem ODDER IGF og KOLDING IF!

ODDER IGF FODBOLD KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
Morten Toft