Menu

"Det nye AGF" høstede succes i Odder

image Der var smil på AGF'erne over hele linjen, og en altid god kommentar
Kommunikationschef Morten Toft
10. april 2019 kl. 13:44
Godt 160 unge fodboldspillere var mødt op til bold og leg. Mange så på .......

 

UBETINGET SUCCES PÅ GF-DAG
AGF'erne fik succes med IGF'erne.

Kald mig bare et sentimental gammel nar (!!), 
- men det var altså en god følelse og opleve "Det nye AGF" som besøgte ODDER IGF FODBOLD en kølig, men solrig tirsdag aften.
Med fodboldglæde, smil deltog 10 AGF SUPERLIGA SPILLERE med fuld engagement i træning og legen med bolden sammen de små og lidt større IGF'ere på 5 fodboldbaner!

Hvis der stadig eksisterer et flig af arrogance hos "De Hviieee" fra Århus, ja så gemte de det særdeles godt under fodbold-jakkesættet, AGF'erne havde på. For det var nærvær og interesse de hvide fra Århus lagde i besøget!

GANG I ROULADEN
Deres udsendte fulgte aktiviteterne i godt halvanden time, og da der der var kommer gang i rouladen, farverige fodboldstøvler og smilende ansigter, ja - så var det næsten slut før det begyndte. Så hurtigt kan 1½ time gå når det går godt!

SMIL & GLÆDE
Nu indledte jeg med at skrive om gammelfar-agtig sentimentalitet. 
Men det var faktisk en grad af rørende tilgang at se, at AGF'erne - uden undtagelse - deltog med personlig glæde, udtrykte interesse for børnene, men også indbyrdes var der smil og behagelighed til UG, rørende og betagende på samme tid!

ARRANGØRER FIK FJER I HATTEN .......
Til Odder IGF's ungdomsafdeling kom der en ekstra fjer i hatten, eller appelsin i turbanen om man vil - for et veludført arrangement, hvor alle - selv vejrguderne bidrog med sol og blå himmel - til en mindeværdig aften.

AUTOGRAFER & SELFIES
Der blev skrevet autografer en mas, og der var en kæmpe kø til de autografskrivende AGF'ere, hvor aktive fødder for en stund var skiftet ud med travle hænder.
Der var sat godt et kvarter af til autografskrivning og selfi'es, - og selvom der var lagt ekstra tid til - var det ikke nok. 
Vi var ude i decideret overtid, uden et grynt og travlhed over GF'erne. De svingede lystigt kuglepennen som var det at sende bolden i trekanten. - Altid med et smil og en god bemærkning til de - for nogle - star-struckte - små fans!

STAY TUNED for "KICK OFF GALLA"
Odder IGF Fodbold fik mange gode interviews og foto's med hjem, og en af dagene kommer der et ekstra-ordinært KICK OFF fodboldmagasin om en god og glad fodbold eftermiddag. 
Mon ikke der også er et billede af dig, din fodboldglade pige eller dreng - hvadenten det er i et glad kamera-shoot eller et kort videointerview.
Vi satser på at have magasinet klar snarest!

se de mange glade smil og gode stemning her.: GF DAG HOS OIGF

- En rigtig god aften for GF'erne og IGF'erne - det var det!

AGF SPILLERE DER GÆSTER ODDER I DAG.:
Kamil Grabara
Jens Stage
Jesper Juelsgaard
Niklas Backman
Andre Riel
Ryan Mmaee
Magnus Anbo
Magnus Kaastrup
Kasper Lunding
Patrick Mortensen
Mustapha Amini

 

ODDER IGF FODBOLD KOMMUNIKATION
oigf-presse@sport.dk
AF.: Redaktionen, Morten Toft og Emma Toft