ODDERS VIKINGER TOG BRODDEN AF HVEPSENE PÅ OVERTID

2.DIVISION
ODDER IGF FODBOLD vs BRØNSHØJ 1-0
90+.: 1-0 Marvin Laursen

- En fodboldkamp varer mindst 90 minutter, og man spiller indtil der er fløjtet!
Det er den lektie de gul/sort stribede hvepse fra Brønshøj må tage sig med hjem i bussen efter dagens kamp mod Odder IGF Fodbold!
Begge dele var nemlig ikke til forhandling med dagens dommer, og så udnyttede Odder IGF en tavs fløjte og tillægstid til at sikre en fortjent 1-0 sejr over traditionsklubben fra Brønshøj Boldklub!
Målscoren var Marvin Laursen, der som en ægte forward havde gemt sig i dele af kampen, men dukkede op på det rigtige tidspunkt og stak bolden i kassen - uden chance for Brønshøjs stærkt spillende målmand Kasper Vilfort.

Joakim Momme og Simon Brink havde sørget for indledningen, og var i det hele taget spillere på et Odderhold, der spillede godt, og bliver bedre og bedre!
Med trænerteamet Christensen/Leth-Nissen har Odder fået en anderledes spillestil end man havde tidligere.
"Bonderøvene", som de godt 25 fremmødte Brønshøj tilskuere i forståelig frustration kaldte de "Blå Vikinger" fra Odder, havde med godt spil, kløgt og nødvendigt held knaldet de stribede hvepsene til deres bo uden points!

Kampens, i øvrigt udmærkede dommer, var i centrum i flere tilfælde, hvor Odder med lidt held kunne have fået 2 straffespark, men omvendt havde medgangen da det gjaldt 2 minutter inde i dommerens overtid. Der kunne forinden målet være fløjtet for et Brønshøj frispark, men som sagt. fløjten tavs!

Deres udsendte, idag placeret på tårnets top på den gode kunstgræsbane i Odder, kunne igen konstatere, at det unge Odderhold slog til og erhvervede 3 uvurderlige points i "kval-rækken".
Det bør, understreges BØR, ikke blive noget problem at blive i 2.division, men forårssæsonen er stadig ung og meget kan ske!
Med bare knap 22 år i gennemsnit, kan Odder IGF have kimen til et rigtig godt fodboldhold, hvis man kan holde sammen på truppen, og ellers formå at udvikle spillere og hold!

Brønshøjs farlige angrebsmaskine, Mads Rønne, Kevin Bechmann Timm, Andreas Lissau og Patrick Naundrup satte Odder-forsvaret på arbejde flere gange, men her var det usvigelig sikker Odder-keeper Michael Ravn bag 150-kamps jubilaren Nikolaj Nielsen der gjorde rent bord!.
"Veteranen" Nielsen bliver tilsyneladende bedre og bedre som erfaring og årsmål kommer i kroppen "på den unge mand". Aksen bagest var dagens bedste!!
Også tilbagevendte Joakim Momme kan høste ros i en kamp, hvor alle bidrog til det flotte resultat!

Med sejren er Odder i et koldt forår, godt lunt placeret i rækken.
Snart kører busse 2 påsketure til København, hvor de traditionsrige klubber AB og B93 venter, henholdsvis skærtorsdag og 2.påskedag.
Stay Tuned, OIGF NEWS er med "an board" og vender tilbage med spændende interviews med spillere og ledere!

Se sejrsmålet her.:  TRYK HER

OIGF NEWS
oigf-presse@sport.dk
MT

...............

NYT FRA 2.DIVISION
AB og Odder hentede begge hjemmesejre på 1-0 over henholdsvis Dalum og Brønshøj, mens VSK Aarhus og Hillerød spillede 2-2 i lørdagens kampe i nedrykningsspillet i 2. division.

Der var vigtige point på spil i nedrykningsgruppen i 2. division, da forårets anden runde blev afviklet lørdag eftermiddag.

I Bagsværd hentede AB en kneben 1-0-sejr over Dalum. Scoringen kom i starten af anden halvleg, da anfører Rasmus Nielsen var hurtigst over en ripost, tacklede sig igennem og køligt udplacerede Dalum-keeperen i det lille felt.

Michael Madsen har dermed hentet maksimumpoint i sine to første kampe i spidsen for de grønblusede AB-spillere.

I Aarhus var Hillerød på besøg, og efter en målløs første halvleg fik vi hele fire scoringer efter pausen. De blev fordelt med to til hver.

VSK Aarhus troede, at de havde taget sejren med tre minutter igen, da Jacob Kromann sendte hjemmeholdet på 2-1. Den føring stod dog kun ved magt i to minutters tid inden Rasmus Harm udlignede til slutresultatet, 2-2.