Tilskuerklub

Odder IGF Fodbold har igennem mange år nydt godt af den økonomiske hjælp som de forskellige hold får fra TILSKUERKLUBBEN.

TILSKUERKLUBBEN er en støtteforening, som gennem sine indtægter fordeler tilskud til de forskellige hold. Det kan være tilskud til stævner i ind- og udland, til materialer, bolde eller til træningsdragter m.v.

For at TILSKUERKLUBBEN kan få penge nok at dele ud af, så er det vigtigt, at der kommer nye medlemmer til. Her er det navnlig forældre, bedsteforældre, naboer m.v. der er potentielle grupper, der virkelig kan få det til at skæppe godt i kassen i TILSKUERKLUBBEN.

Årskontingentet i TILSKUERKLUBBEN er variabel fra år til år, idet det årlige kontingent fastsættes, når sæsonen er slut. Her tager vi nemlig det pointtal, som vort 1. hold har fået og ganger det med 3 kroner. I nogle sæsoner giver det godt, mens det i andre år bliver til lidt mindre.

Kontakt TILSKUERKLUBBENS daglige leder Mette Christensen, hvis du ønsker svar på eventuelle spørgsmål.

Med Venlig Hilsen
TILSKUERKLUBBEN